Dragon - Clamp Lampe Small Max 100w

Dragon Terraristik

DR-ER-70

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Stor Clamp Lampe med porcelæns fatning og god reflektor indbygget.

Lampen kan belastes med max 100W og giver pga sin meget blanke overflade en god reflektion af eks. UVB belysning eller varme fra en varme pærer.

Lampen har en diameter på Ø14 cm og er udstyret med en clamp som kan påmonteres terrarier eller kasser men lampen kan også hænge frit ned i ledningen fra eksempelvis loftet i terrariet.

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

224,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Dragon clamp lamp small er en smart lille lampe der kan tåle op til 100W i belastning.

Pærens skærm er særdeles solid og lavet i et tykt aluminium.

Reflektoren inde i lampen er poleret således at lampen reflekterer eks. lys og stråler fra UVA og UVB pæren ned i terrariet eller kassen hvor behovet for lyset er.

Lampen kan ligeledes være brugbar til varmepærer hvor den ligeledes vil reflekterer varmen ned i terrariet, akvariet eller kassen hvor dyret går og har brug for dette.

Lampen er udstyret med en clamp eller en såkaldt klemme således at den kan monteres på toppen af et akvarie eller på en gren i et terrarie.

Denne klemme kan dog også undgåes og lampen kan sagtens monteres i ledningen inden i terrariet eller eventuelt oven på terrariet.

Fatningen på lampen er almindelig E27 fatning og passer dermed til de fleste typer af terrarie pærer.

På lampen er der monteret en afbryder således at du kan tænde og slukke lyset hvis du skulle have behov for dette ved en eventuel udskiftning af en gammel pære.

Denne lampe egner sig ikke til montering sammen med HID pærer da fatningen ikke er godkendt til disse typer af pærer.

Keramiske fatninger er ikke cee godkendt til brug sammen med HID løsninger hvilket er derfor denne lampe ikke egner sig til brug sammen med disse pærer.

Her anbefaler vi dig at kontakte os hvis du ønsker mere rådgivning om dette emne.

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her