Dragon - Kunststof fatning

Dragon Terraristik

DR-GIE112

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Kunststoffatningen fra Dragon er den eneste fatningstype der er CEE godkendt til de efterhånden meget brugte HID løsninger som findes fra forskellige producenter.

Fatningen er udviklet til at kunne holde til den høje varme som en HID pærer ellers udvikler uden at blive mør eller på anden måde falde fra hinanden.

En kunststoffatning er lavet i et specielt varmebestandigt materiale.

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

79,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Kunststoffatningen fra Dragon er den eneste fatningstype som er beregnet til brug på HID pærer og løsninger.

Fatningen er lavet i et specielt varmebestandigt materiale som kan holde til de høje temperaturer og samtidig aflede en del af varmen fra de højt ydende HID pærer.

En kunststoffatning er det eneste rigtige at bruge til HID løsninger da der ved brug af porcelænsfatninger er fare for at disse kan springe.

Dette kan udsætte dine dyr for unødig fare.

Har du lamper i forvejen som du ønsker at bibeholde kan du sagtens udskifte den porcelænsfatning der sidder i lampen med en kunststoffatning.

Kunststoffatninger kan også bruges til andre typer af pærer både almindelige glødepærer, keramiske pærer og UVB/UVA pærer kan bruges sammen med fatningen.

Dog er denne fatning en dyr løsning til disse typer af pærer hvorfor monis.dk ikke anbefaler brugen af denne fatningstype.

Til andet end HID pærer anbefaler monis.dk porcelænsfatninger hvor vi ved brug af HID løsninger kun anbefaler kunststoffatninger da dette er den eneste løsning som er godkendt til brug af disse løsninger.

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her