Komodo Lampeholder 37-60cm

Komodo

KO82332

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Komodo Light Stand er lavet med en fod, dette gør det muligt at sætte foden ind under terrariet, og derved bruge denne lampe til næsten alle terrarier, ihvertfald alle dem med net i toppen. 

Lampeholderen fra Komodo er justerbar, og kan justeres fra 37-60cm (højde) og 22-30cm (bredde). Hvilket gør den ekstra lækker, da den kan bruges til mange forskellige indehegninger. 

Til Komodo Lampeholder medfølger selvfølgelig ikke nogen lampe, det er kun selve lampeholderen. Lampeholderen kan dog holde på alle typer lamper, som er lavet til krybdyr.

Flere detaljer

På lager i Viborg

239,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Lampeholderen kan også bruges til åbne skildpadde bure/kasser.

Komodos Lampeholder er en sikker og nem løsning til en hver lampe, det kan holde både lamper med varme eller lys, så hvad end du har behov for. Den vil være idéel til net terrarier eller glas terrarier med net på.

Med Komodos Lampeholder er du sikker på at du kan placere lys eller varme i din indhegning hvor du ønsker det. Lampeholderen kan stå næsten over alt, og er overskuelig og nem at opsætte.

Opsætning af Komodo Lampeholder:

Komodo Lampeholder er super nem at sætte op. Du placerer bare foden under levestedet og holder konsollen på plads, og derefter hænger du den valgte lampe op.

Tilspændingsboltene som er på stativet, bruger du til at justere højden og bredden på stativet. Stativet er fuldt justerbart.

Fordele ved Komodo Light Stand:

  • Nem at opsætte pga. fod.
  • Justerbar højde og bredde.
  • Kan holde alle typer lamper.
  • Sikker måde at placere lys eller varme i indhegning.
  • Idéel til landskildpadder.

KOMODO%20LOGO.jpeg

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her