Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/04 kl. 10:00
149,95 kr.
Lucky Reptile Desert Bedding "Golden Yellow" 20L
search
search
  • Lucky Reptile Desert Bedding "Golden Yellow" 20L
  • Lucky Reptile Desert Bedding "Golden Yellow" 20L
149,95 kr.

Lucky Reptile Desert Bedding "Golden Yellow" 7L

LR-DBY-7

Lucky Reptile Desert Bedding "Golden Yellow" 7L er et premium substrat designet til at efterligne det naturlige habitat for ørkenboende reptiler.

Dette øko-venlige produkt tilbyder en optimal blanding af sand og ler, hvilket sikrer fremragende varmeledningsevne og støtter vigtige adfærdsmønstre som graveaktiviteter.

Farven "Golden Yellow" giver et æstetisk tiltalende udseende, der forstærker den visuelle appel af terrariet, mens den rummelige 7-liters pakning sikrer god dækning selv for større opsætninger.

Med sin støvfri sammensætning er dette substrat både sikkert for dyrene og nemt at vedligeholde for ejerne, hvilket gør det til et ideelt valg for både nybegyndere og erfarne reptilentusiaster, der ønsker at skabe et sundt og naturtro miljø for deres kæledyr. 

På lager i Viborg

Hvad er Lucky Reptile Desert Bedding "Golden Yellow" 7L?

Lucky Reptile Desert Bedding "Golden Yellow" 7L er en førsteklasses terrariebund, som er nøje udviklet for at tilbyde ørkenlevende reptiler et hjem, der både føles og ser naturligt ud.

Denne unikke blanding af sand og ler er omhyggeligt udvalgt for at simulere det ørkenmiljø, som mange reptiler kommer fra, hvilket giver dem mulighed for at udvise naturlig adfærd såsom at grave og skabe skjul.

Farven "Golden Yellow" er ikke kun visuelt tiltalende og kan bidrage til at fremhæve dyrenes naturlige farver, men hjælper også med at skabe et varmt og indbydende miljø, der efterligner ørkenens solbeskinnede landskaber.

Hvad kan Lucky Reptile Desert Bedding "Golden Yellow" 7L?

Med en volumen på 7 liter tilbyder denne Desert Bedding rigelig dækning for et bredt udvalg af terrariestørrelser, hvilket gør det nemt for ejere at tilpasse deres kæledyrs levesteder efter behov.

Det er særligt designet til at være støvfrit, hvilket mindsker risikoen for respiratoriske problemer hos både kæledyr og ejere, og sikrer et sundere levested.

Denne funktion er afgørende, da god luftkvalitet i terrariet er essentiel for reptilers velbefindende.

Denne bedding er ikke kun praktisk på grund af dens varmeledningsevne, som er ideel til ørkenlevende arter, der kræver en varm base for at regulere deres kropstemperatur, men den understøtter også effektivt det daglige vedligehold og rengøring.

Det klumpende ler gør det let at fjerne affaldsstoffer, hvilket bidrager til et mere hygiejnisk miljø for dit kæledyr.

Lucky Reptile Desert Bedding "Golden Yellow" 7L er et fremragende valg for dem, der ønsker at tilbyde deres reptiler et naturtro habitat.

Dette substrat er ikke blot en dekorativ tilføjelse til terrariet, men spiller en central rolle i at skabe et sundt og stimulerende miljø, hvor reptiler kan trives.

Det er et must-have for enhver reptilejer, der værdsætter kvalitet og autenticitet i deres kæledyrs hjem.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode