Zoo Med Arboreal Feeding Cup Gecko Ledge

Zoo med

ZM-TA-53

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Gekko ledge med en kop og god stor sugekop til at hænge på glasset i terrariet.

Kopperne til denne gekko ledge er i den store størrelse og ledgen er lavet så den ser elegant ud i terrariet og nemt kan gemmes.

Plastik holderen kan let demonteres fra sugekoppen uden de store anstrengelser hvis der skulle være behov for at vaske den.

Med i pakken medfølger 2 stk kopper som passer til Zoo Med Arboreal Feeding Cup men også til Zoo Med Arboreal Feeding Platform Gecko Ledge.

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

44,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Vil du fodre din gekko i højden?

Når man har med trælevende gekkoer at gøre er det vigtigt at fodre forskellige steder i terrariet da dette vil udfordre gekkoens naturlige adfærd.

Gekkoen vil i naturen ikke finde frugt og insekter det samme sted hver dag og få dækket sine behov på den måde.

Med Zoo Med Arboreal Feeding Cup Gecko Ledge kan du placere foderskålen flere forskellige steder i terrariet og derved få gekkoen til at søge rundt efter maden og derved blive mere aktiv.

I naturen vil gekkoen finde nedfalden frugt på jorden og det kan derfor være en ide at sætte koppen med frugtmos på jorden frem for i holderen hver gang.

Zoo meds geckoledge er lavet i plastik med en stærk sugekop hvor den nemt kan demonteres fra hvis en rengøring er nødvendig.

Ledgen er testet og skulle efter zoo meds eget udsagn kunne holde en fuldvoksen kronegekko.

Det elegante og smalle design gør geckoledgen nem at skjule blandt planter i terrariet og give et estetisk og flot udseende terrarie.

Zoo Med Arboreal Feeding Cup Gecko Ledge er en enkelt og smuk løsning med store kopper der kan indeholde en del foder og som kan holde længe.

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her