Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
99,95 kr.
Exo Terra Mealworm Feeder
search
search
  • Exo Terra Mealworm Feeder
  • Exo Terra Mealworm Feeder
  • Exo Terra Mealworm Feeder
99,95 kr.

Exo Terra Mealworm Feeder

EX-PT2816

Exo Terra Melorms skål. Melorms skålen fra Exo Terra er lavet til at servere melorme i. Melormene kan ved hjælp af den høje kant på skålen ikke kravle ud, og derved kan de frit kravle rundt i skålen og dit krybdyr kan spise dem, som den lyster.

Skålen er lavet i et naturligt sand look, og lavet smart så den øverste del af den høje kant kan pilles af, så skålen samtidig bliver nem at rengøre. 

Kanten som sættes på, er lavet så den går udover den indre kant, hvilket gør det umuligt for ormene at slippe ud.

exo logo .jpg

Sidste elementer på lager

Exo Terra Mealworm Feeder er den perfekte skål til melorm!

Exo Terra Melorms skål er også smart fordi den hjælper dig med mindre affald i terrariet. Når folk ikke bruger en skål, hvor ormene ikke kan komme op af, ender det med at kravle rundt over alt i terrariet og nogle af dem vil dyret ikke kunne finde og de vil ligge og dø / skabe afføring. Hvis de er i en sikker skål, ved man hvor man har dem, og hvis ens dyr ikke vil spise dem alle kan resten smides ud.

Så ved hjælp af skålen undgår du en masse ekstra rengøring af terrariet. Du sikrer også at hver eneste orm bliver brugt, dit dyr kan nemt finde ormene i skålen, fremfor hvis de kravler rundt over alt i terrariet.

Du kan nemt tilføre vitaminer og mineraler i skålen, og hvis der skulle være noget pulver i overskud i skålen efter dyret har spist, kan dette bruges næste gang.

Skålen giver samtidig dit dyr mulighed for at se sit foder (melormene). Hvis man bare slipper dem løs i terrariet, kan de hurtigt gemme sig og blive væk fra ens dyr.

Så døjer du tit med melorme og vitamin/mineral supplement over det hele i terrariet, så er denne skål helt klart den du mangler. Skålen er til dig, som bruger melorm som foder og gerne vil have det er nemmere og mindre spild.

Fordele ved Exo Terra Mealworm Feeder

- Lavet i 2 dele, som gør den super nem at rengøre

- Naturligt look, den skiller sig ikke ud

- Undgå rod, med melorm over alt

- Sparer på vitamin/mineral supplement, skålen holder resterne og det kan derved genbruges

- Ingen melorm slipper ud!

exo logo .jpg

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode