Zoo Med Tropical Fruitmix Rød Banan 95g

Zoo med

ZM-ZM-152

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Fruitmix fra Zoo Med indeholder rød banan og er egnet til frugtspisende dyr. Bøtten består af konserverede røde bananer i sauce.  

Frugten vil være perfekt til bl.a. tropiske øgler, skovlevende skildpadder, Hermit krabber, leguaner, kronegekkoer, dag gekkoer osv. 

Det at tilføje frugt til dit krybdyrs foder kan være en del af den varierede kost, men pas på, at du ikke kun ender ud i at fodre med frugt, da varieret kost aldrig må undervurderes.

En bøtte indeholder 95g.

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

Levering 7-14 dage

24,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Anbefaling fra Zoo Med

Hvis du er ejer af et yngre krybdyr, skal du være obs på at fodre dyret hver dag med frugt mixen, du bør også mose frugten så den bare kan sluge frugten, inden du giver det til de helt små. 
Hvis du derimod har et voksent reptil, så skal du kun fodre det med frugtmixen 1-2 gange ugentligt. 

Frugtmixen bør kun være op til 20% af din reptils samlede kost. De 20% gælder ikke for skildpadder, for skildpadder er det nemlig kun op til 10%.

Monis' anbefaling lyder:

Frugt er godt til visse krybdyrs arter, men det er ikke ensbetydende med, at frugt må indgå som en daglig del af kosten. Hvis frugt indgår som en daglig del af kosten når krybdyret lever i naturen, er det en undtagelse. 

Noget der er ultra vigtigt at huske på når man har med krybdyr og frugt at gøre, er at krybdyr som lever i skovområder ikke kommer forbi frugter hver eneste dag, dette vil sige, at frugten derfor kun bør gives 1-2 gange ugentligt. 

Du skal også lægge meget vægt på at få fulgt op på, hvad dit krybdyr kan tåle og ikke kan tåle. Eksempelvis må skildpadder og skægagamer ikke få frugt. Det er også vigtigt, at du sætter dig ned og kigger på hvor dit krybdyrs naturlige levested er. 

Røde bananer

Røde bananer kommer oprindeligt fra Sydamerika og Asien. 

Røde bananer er mindre end gule bananer. Frugtkødet i en rød banan er gulbrunt med et lidt rødeligt stænk. 

Smagen af rød banan er mere fyldig end med en almindelig banan, nogle mener, at den smager lidt af hindbær. 

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her