Tilbud! Tørrede Silkelarver 350g

Tørrede Silkelarver 150g

Monis

MAPS014

Køb for 1.599,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Tørrede silkelarver kan bruges som en snack til de fleste krybdyr, fisk, gnavere og fugle. Tørrede silkelarver har bl.a. et højt indhold af æggehvide, hvilket er med til at styrke immunforsvaret. 

Hvis du skal give disse larver til din fisk, så anbefales det at give silkelarverne på en temperatur på over 15C, så fisken kan indtage alt det gode protein-og fedtindhold. 

Indholder:

52% protein, 27% fedt, 3% fiber, 4% aske, 8% væske. 

Flere detaljer

På lager i Viborg

79,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Ægte Silkesommerfugl (Bombyx mori) er en sommerfugl blandt natsværmerne i mølgruppen. Dens larve kaldes for silkeorm. Den tæmmede variant har ændret sig en hel del i forhold til den vildtlevende form. Den har øget kokonstørrelse, hurtigere tilvækst og en mere effektiv fordøjelse. Den er blevet tålsom overfor menneskers berøring, og den klarer at leve under snævre forhold. Den kan ikke flyve, og den har mistet frygten for rovinsekter. Disse forandringer har gjort dens overlevelse fuldstændigt afhængig af mennesker.

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her