Dragon Lux 12,0 13W UVB Pære

Dragon Terraristik Dragon Terraristik

LX-120

Drago-Lux UV-B Pærer er blandt markedets bedste pærer.

Pæren yder 12% UV-B hvor 10,0 pærer yder 10% UV-B.

Pærer er designet til brug ved ørken reptiler men har modsat andre pærer et højt output af UV-B stråler mellem 280-304 nm.

Stråler på denne bølgelængde gør reptiler i stand til at optage D3 vitamin.

Læs mere i mere info.

Flere detaljer

På lager i Viborg

189,95 DKK

inkl. moms

Ud over at have et højt output af disse stråler er pæren også kraftig rent lysmæssigt.

Pæren har ikke som mange andre pærer et blåligt skær men et hvidt lys som solen også har, og man bliver derfor ikke træt af at kikke på den som man gør med andre pærer.

Pæren har ud over alt dette også et højt lux output, dette vil sige at pæren lyser ret kraftigt svarende til en 60W glødepære, dette betyder at man får mere lys i sit terrarium men samtidig også at man ens reptils popiller lukker mere af for lyset og dermed bliver de ikke blinde fordi UV-B lyset brænder deres hornhinder.

En UV-B pærer er ikke bare en UV-B pære, tænk over hvor dit reptil lever henne af i naturen og efterlign således deres habitat.

Gå ikke på kompromis når du skal købe en UV-B pære men sørg for at du får en i en ordentlig kvalitet, det bliver både du og dit reptil meget glad for i længden.

LX-120

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her