Ny Dragon - DRAGO-Lux LED UV Desert

Dragon - DRAGO-Lux LED UV Desert

Dragon Terraristik

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Drago-Lux LED UV Desert er en super lækker compi pære fra Dragon, som indeholder UVA, UVB og LED (som imiterer solens lys). 

UVB strålingen er vigtig, da den sørger for at give en sund D3 vitamin syntese til dine dyr. Dette gør den uden at bruge særlig meget energi.

Denne pære fra Dragon er en all around pære, hvilket vil sige det dækker alle behov dyrene har for lys, varme og stråling.

Drago-Lux LED UV Desert fås i 4W & 8W.

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

  • Desert 4w LED
  • Desert 8w LED

379,95 DKK

inkl. moms
Vælg
Egenskab
  • Desert 4w LED
  • Desert 8w LED

Vælg
Antal

UVA strålingen stimulere dyrenes aktivitetsniveau, parringsadfærd og deres appetit. Så både UVA og UVB stråling er vigtigt for dine dyr. Det sørger for at de har det godt og trives.

LED'en, som ligner dagsslys er idéelt til dagaktive reptiler, og hjælper med at lade deres farve skinne. Det eneste du skal gøre er at putte pæren i en E27 fatning, og den er klar til brug.

Denne smarte Drago-Lux LED UV er lavet specielt til ørkenmiljøer, og har derfor den rette mængde lys, UVA og UVB til ørkendyr.
Har du derimod et tropisk regnskovsmiljø har Dragon også lavet en Forest version, som er lavet specielt til tropisk regnskovsmiljø.

Drago-Lux LED UV Desert er lavet af Dragon i Tyskland og er af høj kvalitet. Er du i tivl om hvilken slags pære der ville passe til dit terrarie setup? Så kontakt os, og vi hjælper dig med at få valgt det helt rigtige til netop dit setup.

Hvorfor burde jeg vælge Drago-Lux LED UV Desert?

  • Lys, som ligner solens med UVA og UVB stråling til ørkenterrarier
  • Stimulere parringsadfærd, aktivitetsniveau og appetitten
  • Sikrer dig en sund D3 vitamin syntese
  • Energisparende
  • Ø63,5mm

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her