Dragon Varmemåtte 53 x 28 cm 28W Til Opvarmning Hos Krybdyr Og Eksotiske Pattedyr

Dragon Terraristik Dragon Terraristik

FM-28

Vamemåtte til terrariedyr som kræver varme nede fra.

Varmemåtten har en effekt på 28W og måler 53 x 28 cm.

Varmemåtter og varmepuder er ikke til brug ved skildpadder da dette skader dyret mere end det gavner.

Varmemåtter skal monteres i bunden på undersiden af terrariets yderside og bør ikke monteres inde i terrariet hos dyret.

 

Flere detaljer

På lager i Viborg

229,95 DKK

inkl. moms

Varmemåtter findes i rigtig mange udformninger og kvaliteter og de fleste har allerede prøvet at købe varmemåtter som kun holder i ca 6-12 måneder.

Mange varmemåtter er produceret med 3 kobbertråde eller mindre i måtten og en metalplade til at fordele varmen med.

Dette giver en ringe og ulige fordeling af varmen og der skal ikke meget til for at kobbertråden knækker og varmemåtten dermed bliver defekt.

Dragon Terraristik har valgt en helt anden løsning i deres varmemåtter, i stedet for at sætte sin lid til 1 eller 2 kobbertråde, som giver en usikker og ulige fordeling af varmmen på måtten, har man fra denne producents side, valgt at lave et fint masket net af tråde i måtten.

Dette sikrer en jævn fordeling af varmen, samtidig giver det også en højere driftsikkerhed.

Driftsikkerheden er i top på disse måtter fordi alle tråde er forbundet med hinanden, hvis en tråd skulle knække vil strømmen og dermed varmen bare løbe en anden vej.

Dermed vil man opleve at der på en varmemåtte kun vil blive en kold plet på ca. 1x1 cm, hvis en tråd bliver defekt og ikke 50% af måtten som ved nogle andre producenters.

Ud over dette er varmemåtten europæisk CE godkendt hvilket er din sikkerhed som forbruger for at dit dyr ikke kommer til skade eller dit hjem brænder ned.

Hos monis.dk yder vi 2 års total garanti på alle varmemåtter fra Dragon Terraristik.

Det betyder at hvis en varmemåtte skulle blive defekt inden for de første 24 måneder, så bytter vi den uden at vi skal diskutere mere om det.

Det eneste du som kunde skal betale er returportoen til vort lager.

Til alle varmemåtter medfølger gummidupper som du kan sætte under dine rack kasser, dit terrarium eller dit bur og dermed hæve det emne som skal opvarmes, så det ikke står direkte på måtten.

Alle varmemåtter fra Dragon Terraristik har indbygget termosikring så du er sikker på at dit dyr ikke bliver forbrændt, kogt eller du og dine nærmeste kommer til skade.

Dragon Varmemåtte 28W måler 53x28 cm

Producenten anviser at varmemåtter fra Dragon Terraristik placeres så dyr ikke kan komme direkte kontakt med måtten og der monteres gummiføder under det emne som den skal opvarme for at undgå direkte kontakt med måtten.

 

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse