Bambusrør

Der er 5 varer.
Viser 1 - 5 af 5 varer

Bambusrør

Bambusrør bliver brugt oftes brugt som "bare" dekoration. Bambusrør kan dog sagtens også bruges til andre formål. Du kan bl.a. bruge bambusrøret som klatregren til gekkoer eller slanger.

Bambusrøret er et naturmateriale, og er utroligt flot. Bambusrørene fås i mange forskellige størrelser, så om du har et lille terrarie eller et stort et, er der en størrelse som vil passe ind hos dig.

Kork og bambusrør minder meget om hinanden. Det gør de ikke i udseende, men det gør de i funktionalitet. Begge to er perfekt til at klatrer i, samt bruge som rør til at skjule sig i. Kun mindre krybdyr vil kunne skjule sig i bambusrørene. Så alt efter hvad du synes der passer ind, kan du få et korkstykke eller et bambusrør som er stort set ens i størrelsen.

Bambusrør kan placeres som man ønsker i terrariet, har man f.eks. dyr som godt kan lide at klatrer op af, så er det jo optimalt at vende den vandret. Har man derimod dyr som bare kravler lidt rundt burde man ligge den lodret på bunden.

Har du problemer med at få dit bambusrør til at sidde det rigtige sted, kan du altid bruge akvariesilikone til at sætte den op.

Så står du med en kronegekko, slange, skægagame, kamæleon eller en af de mange andre klatrende krybdyr, så er bambusrøret perfekt til dig. På bambusrøret ville dyrene kunne klatrer rundt og få brændt energi af.

Hos mindre gekkoer ser vi også en tendens til at de gerne vil ligge deres æg i bunden af bambuspinden.

Bambusrøret vil helt sikkert bringe fornyelse og give et naturligt præg til dit terrarie. Hos Monis har vi bambus både i den normale lysebrune farve samt i en grøn farve.

Bambusrør er et naturprodukt og derfor kan størrelsen varierer med et par cm. 

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her