Rosenbillelarver

Der er 7 varer.
Viser 1 - 7 af 7 varer

Rosenbillelarver som foderdyr

Rosenbillelarver er et af de mere oversete foderdyr til krybdyr og tropiske fugle.

Rosenbillelarver er larver af rosenbillen også kendt som Pachnoda Marginata, billen er kendt for sine gule og brune farver som er meget farvestrålende.

Rosenbillelarver oprindelse

Rosenbillelarver er oprindeligt fra Afrika derfor kan rosenbillelarver ikke overleve i den danske natur fordi de kræver varme og ikke tåler det kolde danske klima.

Rosenbillelarver er nedbrydere, de spiser nedfaldne blade, frønnet træ eller hvad der nu ellers gemmer sig i jorden.

Som foderemne er rosenbillelarver meget proteinholdige men også lettere fede, til forskel fra melorm er rosenbillelarver uden exoskelet og er derfor nemmere at fordøje for dyret.

Rosenbillelarver har kraftige kæber som kan bide hårdt, man bør derfor også sørge for at give rosenbillelarver med pincet.

På denne måde vil rosenbillelarver ikke skade dit krybdyr, alternativt kan du klippe hovedet af rosenbillelarver og med dem på denne måde.

Opdræt af Rosenbillelarver

For at avle rosenbillelarver kræver det rosenbiller, rosenbillen er en lille bille som er lokaliseret i Afrika, bilen lever af sød frugt eller frugt jelly.

Hunnerne lægger ca. 500 æg pr. hun i ugødet spagnum blandet med blade og frønnet træ.

Rosenbillelarverne vil efter noget tid klække og begynde at æde af jorden og det tilsatte foder, og så er det ellers bare at fodre hver uge med frønnet træ og blade og vente de ca. 6 måneder det tager at lave store rosenbillelarver.

Rosenbillelarver er ikke gode som foder til mennesker, her er larven fuld af sand og jord og ikke rigtig til at tømme for dette, derfor er rosenbillelarver ikke gode til menneskelig konsumtion.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her