Vitamin

Der er 7 varer.
Viser 1 - 7 af 7 varer

Vitaminer
Vitaminer til reptiler er rigtig vigtigt, uden vitaminer bliver de svage og deres evne til at optage kalk bliver formindsket. Når vi snakker vitaminer så er D3 Vitaminet noget af de vigtigste vitaminer et krybdyr skal have. Når et krybdyr er vildt så optager den D3 Vitamin igennem sollen, D3 Vitamin kan også gives til krybdyret via UVB-pære dette er dog ikke en god ide for natte dyr. Når man servere D3 Vitaminer for sit krybdyr så følger der ofte kalk med da D3 Vitamin gør at krybdyret optager det hurtigere. D3 Vitamin er spicelt godt til skjolddyr, fordi hvis de ikke får D3 Vitamin så bliver deres skjoldbløde og de kan blive syge. D3 kosttilskud bør anvendes sparsomt og kun under særlige omstændigheder, som f.eks. Ved behandling af metabolisk knoglesygdom, kronisk letargi eller langsomme reaktioner. 
Vitamin A er også rigtig godt vitamin, Vitamin A forstærker krybdyrets øjne og hud. Man ser ofte krybdyr have Vitamin A mangler, heller ikke mange kender til det lige som D3 mangel. Vitamin A næringstoffer er kendt som Carotenoider. Carotenoider hjælper med at øge de næringsmæssige fordele og måden til at lave det til retinol. De første tegn på Vitamin A mangle er ofte øjne og syns problemer. Overfyldning af vitaminer kan være skadeligt. Vitamin A og D kan forårsage alvorlige problemer, foreksempel lever, hud, øjneproblemer og metabolisk knoglesygdom. Knoglesygdomme har dog også noget med kalk at gøre, men siden de skal bruge D3 vitamin til at optage de rigtige mængder af kalk.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her