Terrarieteknik

Der er 97 varer.
Terrarieteknik
Viser 1 - 60 af 97 varer

Terrarieteknik

Under denne kategori finder du alt forskelligt indenfor varme, lys, målinger og udrugning. Du kan både få lys og varme i en, men du kan også få kun varme med en keramisk pærer. 

Der er mange måder at få varme på, der findes også mange forskellige varmemåtter og varmepuder. Hos Monis har vi Dragon Terraristik og LP varmemåtter, begge to er af høj kvalitet og det er derfor vi har valgt at netop have disse. Det er klart de bedste på markedet, her følger prisen og kvalitet ad. Vælger du at gå med en varmemåtte vil vi klart anbefale at du bruger Microclimate Ministat 100 Termostat, den hjælper dig med at styre temperaturen på varmemåtten, så du får den helt rigtige temperatur til dit dyr.

Microclimate Ministat 100 Termostat kan kun bruges til varmemåtter, varmepuder og varmestrips. Microclimate har også en B1 Dimming Termostat, som kan kobles til en varmemåtte eller en varmepære med lys. B1 Dimming Termostat sænker lysets styrke når du når den rette temperatur, så temperaturen vil blive holdt.

Vil du opdrætte på dine dyr er en Rugemaskine næsten nødvendigt. Den gør det i hvertfald en del nemmere. En rugemaskine giver æggene det optimale forhold for at gro og for at komme bedst muligt ud af ægget. I et terrarie vil der ikke være de bedste forhold, så derfor er en rugemaskine en sikrer løsning. Her er en guide omkring Rugemaskine og hvorfor/hvordan de bruges.

Af terrarieteknik er der også thermometer, hygrometer, thermostat, thermo-hygrometer, aquameter. Alle disse hjælper dig med at måle forskellige ting. De er gode at have som en vejledning, det skal forstås på den måde at disse ikke altid er helt nøjagtige, men giver dig en vejledning til hvordan det ser ud i terrariet. Du vil f.eks. hurtig blive opmærksom på hvis der er for fugtigt eller for koldt/varmt.

Der findes mange forskellige af hver enkelt thermometer, hygrometer mm, så du skal tage den du synes passer bedst til dig. Nogle ønsker et som hænger i terrariet hele tiden, hvor andre ønsker en infarød thermometer, så man hurtigt man måle et bestemt sted.

Du kan også få varmekabler. Varmekabler er rigtig gode hvis du ønsker varme et bestemt sted, kunne være op langs en gren som dit dyr kravler meget på, eller i bunden under bundlaget. Du kan også sætte varmekablerne op udenpå terrariet, dog vil dette give mindre varme end indeni.

Terrarieteknik kan være mange ting, men fælles for alle tingene er at de hjælper dig og dit dyr med at nå det mest optimale setup. Tågeanlæg er også en meget populær ting, et tågeanlæg hjælper med at holde fugtigheden oppe i terrariet. Et tågeanlæg som Dragon Magic-Fog er perfekt hvis du har pilegift frøer eller kamæleoner.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her