Håndtering og pleje

Der er 56 varer.
Håndtering og pleje
Viser 1 - 56 af 56 varer

Redskaber til håndtering og pleje af krybdyr

Der er mange gode redskaber, som kan gøre det nemmere for dig at håndtere og pleje om dit dyr. Her på siden finder du alt du skal bruge. 

Står du f.eks. med en slange eller andet dyr, som kan finde på at bide i hænder/finger under fodring, vil du nok blive glad for en fodringspincet. En fodringspincet gør egentlig bare at du kan holde dit foder med pincetten når du fodrer dit dyr. Dette sikrer at dyret ikke kommer til at bide dine fingre/hænder. Samtidig vil dit dyr associerer pincetten med foder og ikke dine hænder/fingre.

Der findes også Nekton-Desi-Natural-Spray som er en desinficerende spray uden nogle giftige midler. Så dine dyr tager ikke skade af det. Det dræber 99,8% af alle bakterier og er perfekt til rengøring af skåle, regnanlæg og meget andet.

Zoo Med Repti Shedding Aid er også et godt produkt. Det kan hjælpe kamelæoner med hamskiftet. Kamelæoner kan godt døje med hamskiftet, hvis luftfugtigheden ikke er helt perfekt, og derfor er et produkt som Repti Shedding Aid super godt da dette kan hjælpe dem med at skifte ham nemmere. Når dyret døjer med hamskiftet kan det nedsætte appetit og gøre dyret mere sur/irriteret.

Du kan også her hos Monis finde forskellige bøger, som omhandler forskellige dyr. Disse bøger er også et godt redskab at have, da de kan hjælpe dig med håndtering og pleje af dyret fra folk som har opdrættet i mange år.

Alle disse redskaber er lavet for at gøre det nemmere for dig, samt for at holde det mere lækkert for dit dyr. 

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her