Kunstige terrarie planter

Der er 29 varer.
Viser 1 - 29 af 29 varer

Kunstige terrarie planter

Planter til terrariet er oftest kunstige planter. Det er det bl.a. fordi forholdene i et terrarie ikke er de mest optimale til at gro planter. Du kan dog godt gro planter, det kræver dog meget opmærksomhed og viden. Derfor vælger mange folk der har et terrarie at bruge falske terrarie planter. Falske terrarie planter er næsten ligeså smukke, som de ægte, og de kræver ingen ekstra opmærksomhed efter de er opsat. Det eneste man kan være opmærksom på er hvor beskidt planten bliver, også kan man altid tage den ud og vaske den, også putte den ind igen og derved have en helt "ny" plante. 

Dette er selvfølgelig ikke en mulighed ved levende planter, og derfor vil vi hos Monis også gå med kunstige planter. Det er meget nemmere for dig selv og du får stadig et ligeså smukt og unikt terrarie.

Falske terrarie planter findes der mange af, producenten Zoo Med laver bl.a. et stort udvalg af disse kunstige planter. Langt de fleste af de kunstige planter udviklet af Zoo Med fås i 3 størrelse. Small, medium og large, så alt efter behov og hvor stort dit terrarie er, er der også en plante som vil passe ind.

Udover dette har de også et stort udvalg. Hos Monis har vi 21 forskellige kunstige planter, så der er nok at vælge imellem. Planterne som Zoo Med har udviklet er typisk de planter, som dyrene vil holde sig ved i naturen. Derved ved at bruge planter som ligner, får du dit terrarie til at ligne det perfekte naturområde til lige præcis dit krybdyr.

Kunstige terrarie planter fås i alle størrelser, og her mener jeg ikke small, medium og large. Her mener jeg at nogle af planterne bare er lange og store af sig selv, hvor andre som Lace Fern er en noget mindre plante, som er god til at skabe små skyggeområder til dyrene.

Planter er nærmest en nødvendighed i et terrarie. Planterne er med til at få terrariet til at leve op, og få det til at ligne naturen mest muligt. Regel nr. 1 når man har et krybdyr er nemlig, at man efterligner dens naturlige behov så meget som muligt.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her