Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
59,95 kr.
GiganTerra Hydrocotyle
search
search
  • GiganTerra Hydrocotyle
  • GiganTerra Hydrocotyle
59,95 kr.

GiganTerra Hydrocotyle

GT-G04-00353

GiganTerra Hydrocotyle er en kunstige terrarie planter, som ligner Almindelig vandnavle (Hydrocotyle). Denne kunstige plante har et meget realistisk udseende, og ville passe perfekt ind i et naturligt terrariemiljø.

Hydrocotyle gror i Europa, Lilleasien og Nordafrika. Planten er grøn, med en masse små grønne blade formet som skjolde. På grund af dens udseende ville den være idéel til et regnskovsterrarie. Her vil den være med til at skabe et terrarie der ligner dyrenes naturlige habitat mest muligt.

Hydrocotyle fås i 36, 46 og 56 cm.

Husk at vælge størrelse. 

GIGANTERRA-LOGO.png

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Naturtro Hydrocotyle

Hydrocotyle er en super fin grøn plante, som vil være med til at give terrariet et mere naturligt look og få terrariet til at ligne krybdyrenes naturlige habitat.

Hydrocotyle kan være meget svær at gro i et terrarie, derfor er en realistisk kopi perfekt. Med en kunstig Hydrocotyle undgår man en død og slatten plante, og får istedet en plante som stråler altid.

Alle kunstige terrarie planter fra GiganTerra har et naturtro udseende og er rigtig nemme at opsætte samt rengøre.

Hydrocotyle kan med fordel kombineres med bambus rør eller korkbark hvor man også nemt kan sætte planten op på. Herved skaber man et utroligt flot terrarie, som ligner regnskoven.

Levende- eller kunstige terrarie planter?

Med levende planter følger en masse ekstra tid og vedligeholdelse af planterne. Levende planter skal ligesom i naturen have de rigtige forhold for at ville gro, har de ikke dem ender man med kedelige og døde planter. De rigtige forhold kan være utrolig svære at ramme samtidig med at man skal tage højde for dyrenes krav.

Med kunstige planter undgår man disse problemer. Kunstige planter kræver ikke andet end lidt rengøring engang imellem. De kunstige terrarie planter vi har hos Monis har allesammen et naturtro udseende, som sikrer at de passer perfekt ind i terrariemiljøet.

Langt de fleste vælger kunstige planter, for at sparer sig selv for alt det ekstra arbejde der er med levende planter.

GIGANTERRA-LOGO.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode