Landskildpadde foder

Der er 76 varer.
Viser 1 - 60 af 76 varer

Skildpaddefoder.

Landskildpadde foder til dine landlevende skildpadder kan være en større jungle at finde rundt i.

Der findes en masse forskellige typer landskildpadde foder på markedet og fra en masse forskellige producenter.

Hvad skal man vælge samt hvad er skadeligt for din skildpadde?

For at kunne vælge det rigtige landskildpadde foder vil det vigtigste sted at starte være at kikke som med andre krybdyr på det sted de lever.

Hvad lever landskildpadden af i naturen og hvordan efterkommer vi som mennesker deres naturlige behov.

Landskildpadder er fra naturens side grøntspisende, de lever for rigtig mange af arterne af græsser samt ukrudt, netop dette bør være hovedbestanddelen af skildpadderne normale kost.

Der findes en del færdige landskildpadde foder på markedet som er presset i piller, en del af dem er lavet på sojabønner eller sojaskrå.

Derudover indeholder mange af disse fodertyper også en del sukker som er tilsat foderet.

Det gør at dette landskildpadde foder hurtigt bliver spist af landskildpadderne men som med børn samt slik så er disse fodertyper ikke gode for skildpadderne.

Konsekvensen af at bruge et skildpadde foder som indeholder sojabønner og sukker gør at skildpadderne gror hurtigere, bliver fede eller deforme.

Her hos www.monisskildpadder.dk har vi brugt meget tid på at rejse samt studere skildpadder, vi har brugt meget tid på at finde frem til de mennesker i Europa som har størst succes med hold samt opdræt af flere forskellige arter.

Vi har udvalgt nogle få men gode mærker inden for skildpaddefoder. Vi har opbygget et stort udvalg af forskellige naturlige foderemner til landskildpadder.

Pre Alpin Testudo Skildpaddefoder


Pre alpin testudo er en af de skildpaddefoder som vi her hos monis.dk har valgt at forhandle.

Dette fordi flere skildpadde eksperter i Danmark bla. marginata.dk anbefaler pre alpin testudo produkterne til foderring af landskildpadder.

Skildpaddefoder fra Pre Alpin har vi ligeledes brugt gennem flere år her hos monisskildpadder.dk med god effekt på vores dyr.

Dyrene vokser ikke for hurtigt men i en tilpas fart og selv om det kan være vanskeligt at få dyrene til at spise dette skildpaddefoder så er det det skildpaddefoder vi har fundet på markedet som har den bedste sammensætning.

Pre alpin testudo skildpaddefoder kan gives på flere måder og til alle størrelser af skildpadder, det man bør overveje ved brug af dette skildpaddefoder er hvad man ønsker at opnå og hvilken art der skal spise foderet.

Pre alpin testudo skildpaddefoder kan gives opblandet i andet grønt for at tilføre fibre og protein til det grønne flere fibre samt mere naturlig protein.

Pre alpin testudo skildpaddefoder kan også gives tørt uden tilsætning af noget eller opblødes i vand så man får et blødt skildpadde foder som skildpadderne vil elske.

Husk brug af kalk samt vitamin efter forskrifterne til pasning af den enkelte art.

Hugro Skildpaddefoder


Hugro er et tysk firma som leverer foderemner primært til små gnavere.

Firmaet fokusere meget på den naturlige fodring og i det at gnavere og skildpadder ligner meget hinanden og spiser meget det samme kan meget af foderet også bruges til skildpadder.

Skildpaddefoder fra Hugro består meget af tørrede foderemner så som hibiscus, kløver, mælkebøtte, kornbloms og urteblandinger.

Den naturlige fodring er den absolut bedste måde at fodre sine skildpadder på, tørrede foderemner er en af de ting som topavlere bruger til fodring om vinteren, for at sikre at deres dyr får den rette mængde fibre og protein.

Tørret skildpaddefoder kan gives sammen med frisk grønt hvor man tager det tørrede skildpaddefoder og knuser ned i det friske grønne.

Tørret skildpaddefoder kan også gives som det er eller opblødes lidt i vand.

Mazzuri skildpaddefoder


Mazurri eller nutrazoo skildpaddefoder er et skildpaddefoder som efterhånden er ved at vinde en del frem på det danske marked.

Skildpaddefoderet er oprindeligt udviklet til galapagos skildpadde unger som har brug for en del protein og fra naturens side spiser meget proteinholdig kost.

Mazzuri er primært produceret på sojabønner og sojaskrå, disse 2 emner er nogle af de mest proteinholdige planteproteiner der findes på jorden og indgår bla. i svinefoder.

Dette får skildpadderne til at vokse unaturligt hurtigt og det giver mange skader på skildpaddernes indre organer.

Mazzuri er dog ikke kun dårligt men man bør bruge det med omhu og ikke bruge det som et fuldfoder eller hverdagskost.

Mazurri anbefaler monis.dk til skildpadder der er svækket af sygdom eller angreb af parasitter, foderet er her utroligt effektivt og gør at skildpadderne restituere hurtigere.

Mazurri kan også bruges til hunner som har lagt æg og derfor er blevet svækket af dette, det giver hurtigt fedt på kroppen igen og gør at skildpadderne restituere hurtigt igen.

Mazzuri skildpaddefoder bør ikke bruges til unger og bør ikke bruges som et grundfoder med mindre du har galapagos skildpadder.

Du vil opleve en hurtig og flot vækst men som mange andre skriver så er mazurri skildpaddefoder ikke et foder som fører til noget godt.

Andre skildpaddefoder mærker


Der findes flere skildpaddefoder mærker på markedet, du finder et stort udvalg her men vi har ikke alt, vi har udvalgt de foderemner du finder på vores site fordi det er dem som vi har fundet egnet.

Vi har også set mange skildpaddefoder typer på markedet som indeholder en stor del sukker, læs derfor altid på indholdet af skildpaddefoder inden du køber det og orienter dig om hvad dit dyr har et behov for.

Er du i tvivl om hvad du bør vælge skriv da til monisskildpadder.dk på info@monisskildpadder.dk

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her