Akvarie Tilbehør

Der er 63 varer.
Viser 1 - 60 af 63 varer

Akvarie tilbehør

Vi har ikke det største udvalg af akvarietilbehør endnu. Vi har dog stadig nogle fede ting. Langt det meste er dekorations materiale, men der er også foderautomat og flydeøer.

Flydeøer er lavet til at skildpadder kan kravle om og slappe af, samt få UV-B og varme nemt. Flydeøer kommer i alle størrelser, fra helt små til helt store. Så alt efter størrelse og art af din skilpadde, er der også en ø som passer til den/dem.

Der er også Aqua Termometer fra Dragon som kan bruges til at måle temperaturen i vandet. Der medfølger en sugekop, så det er nemt at sætte op hvor man ønsker det.

Zoo Med Turtle Foderautomat er en plastik fisk hvor du putter foderet ind i istedet for at ligge det i overfalden af vandet. Herved får skildpadderne langt mere udfordring i at spise foderet, fremfor de bare tage det nemt fra overfladen. Fisken skal bare puffes til for at få foderet ud. Fisken flyder og synker ikke. Perfekt til at aktivere dine skildpadder.

Klipperhuler er også lækre hvis du har skildpadder. Med de store klippehuler fra Dragon kan der sagtens være en skildpadde derinde, som kan gemme sig og slappe af. Klippehulen er et skjul.

Du kan også finde massere af plastik planter her, som ville være perfekte at dekorere med i et akvariemiljø. Der er mange forskellige, og de fås i forskellige størrelser.

Zoo Med Paludarium er et varmelegeme som er lavet specifikt til akvaterrarier. Den fås i 25W og 100W. 25W kan varme op til 26L vand og 100W op til 120L vand. Super smart hvis du mangler en måde at opvarme dit akvaterrarie.