Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
84,95 kr.
Sera Granured Nature 250 ml - fantastisk foder til mindre cechlider og andre kødædende arter, læs mere her.
search
search
  • Sera Granured Nature 250 ml - fantastisk foder til mindre cechlider og andre kødædende arter, læs mere her.
  • Sera Granured Nature er et foder specielt udviklet til mindre arter af cechlider og andre kødædende fisk. Læs mere her!
84,95 kr.

Sera Granured Nature granulat 250ml

SR-00402

Sera Granured Nature er til mindre kødædende cichlider.

Sera Granured Nature er et basisfoder, der består af skånsomt fremstillet granulat uden farvestoffer og konserveringsmidler til hovedsageligt kødædende, mindre cichlider og altædende fisk.

Med den høje proteinmængde og de værdifulde fedtstoffer rige på omega fedtsyrer samt den høje mængde krill (med mange mineraler, sporstoffer og carotenoider) er granulatet særdeles velsmagende, har en fremragende optagelse i kroppen og understøtter sund udvikling og farvedannelse .

Det langsomt synkende granulat holder formen forurener ikke vandet.

På lager i Viborg

Sera Granured Nature granulat - et Fuldfoder til alle cichlider.

Når det kommer til foder er mennesker ret ofte hurtige til at vælge ud fra pris og mængde hvilket til tider ender i dårlige og dyre regninger efterfølgende.

Alle ønsker at deres fisk skal have det godt men det er svært at gennemskue hvad der er godt og hvad der er dårligt og hvorfor.

Sera har i mere end 50 år produceret foder til fisk og er dermed en af de firmaer der er længst fremme når det kommer til forskning og fremstilling af foder.

I billigere foder finder man ofte fiskemel fra Chile eller endog Kina, her opstår problemerne i at mængden af omega fedtsyrer i fiskemelen fra Chile er så lav at melet faktisk ingen reel værdi har som foder.

Kinas produktion af fiskemel er også problematisk fordi produktionen her indeholder massere af tungmetaller der ophober sig i kroppen og i sidste ende vil føre til at fiskene dør.

Sera har derfor taget den beslutning at benytte fiskemel fra Danmark fordi kvaliteten her er meget højere end i resten af verden og fordi mængden af omega fedtsyrer har det rette værdi kontra dyrene behov.

Samtidig er der i granulaten indblæst luft, dette gør at unge fisk der spiser hurtigt ikke ender med at dø grundet sprængt mavesæk fordi foderet svulmer op inde i maven på dyret efter det har indtaget det.

Hvordan anvender man Sera Granured Nature granulat?

 Foder en eller to gange dagligt, kun så meget som fiskene indtager inden for en periode på 4-5 minutter.

Efter endt fodring kan overskydende foder fjernes fra akvariet efter 30-40 minutter så foderforurening af akvariet ikke sker og der dannes unødige bakterier som følge af fordærvet foder.

Hvad indeholder Sera Granured Nature granulat?

Ingredienser: fiskemel, majsstivelse, hvedestivelse, hvedemel, hvedekim, krill (4%), fiskeolie (indeholdende 49% omega fedtsyrer), gammarus, mannan oligosaccharider, ølgær, grønlæbede muslinger, Haematococcus alger, hvidløg. Analytiske bestanddele Råprotein 44,0%, Råfedt 7,8%, Råfiber 2,9%, Vandindhold 5,0%, Råaske 5,3%.

Tilsætningsstoffer Vitaminer og mineraler: Vit. A 30.000 IE/kg, Vit. D3 1.500 IE/kg, Vit. E (D, L-a-tocopherylacetat) 60 mg/kg, vit. B1 30 mg/kg, Vit. B2 90 mg/kg, stik. Vit. C (L-ascorbylmonophosphat) 550 mg/kg.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode