Fugle tilbehør

Der er 30 varer.
Viser 1 - 30 af 30 varer

Fugle tilbehør

Hele vores fugle udvalg består af vitamin tilskud, foder tilskud, fjerdragts tilskud, fuglelamper, fuglepærer og meget mere.

Hos os har vi massere af tilskud til fugle. De fleste er lavet af producenten Nekton som laver tilskud i høj kvalitet.

Det kan være svært at se om der er mangel på vitaminer hos en fugl, dette kan i værste tilfælde ende ud i en død fugl, og det ses faktisk tit. Grunden til vitamin mangel er desværre oftest på grund af forkert fodring. Mange ved ikke hvad fugle skal have for at få alle vitaminer, mineraler og proteiner. 

Fugle spiser artsspecifikt fuglefoder, det vil sige at næsten hver art spiser noget bestemt. Det er vigtigt at sætte sig ind i hvad din fugl normalt ville optage i et naturligt miljø, også efterligne det. I naturen vil det selv sørge for at få alle vitaminer, mineraler og proteiner, hvor når de er et hobbydyr er det dit ansvar at sætte sig ind i det. Det kan man enten gøre via Google eller man kan ringe til folk der sælger fugle/fugle tilbehør og høre om de kan guide en i den rigtige retning.

Hos Monis har vi endnu ikke det største udvalg af andre ting end vitaminer og tilskud. Mangler du dog noget helt andet til din fugl, kan du altid give os et kald, så kan vi se om det er noget vi kan skaffe hjem ellers kender vi nok nogle der kan hjælpe dig.