Terrarie skåle

Der er 54 varer.
Terrarie skåle
Viser 1 - 54 af 54 varer

Terrarie skåle

Terrarie skåle er en nødvendighed til dine dyr. Alle dyr skal have mad og vand, ligesom vi mennesker skal. Med en terrarie skål undgår du en masse spild af mad, samt gør det meget nemmere for dig selv når du skal gøre rent. Du skal bare vaske skålen af, da alt burde være deri.

Vi har hos Monis udvalgt de foder- og vandskåle som er de aller bedste. De er allesammen testet og bliver brugt af krybdyrs mennesker verdenen over på grund af deres høje kvalitet.

Både foderskål og vandskål skal være i et terrarie, medmindre man selvfølgelig har en anden løsning at give mad og vand på. Skåle er bare det nemmeste og mest simple. Vandskåle bruges også af nogle krybdyr til at ligge sig i imens de smider deres ham. Dette er for at gøre det nemmere at få af.

Alle de foder- og vandskåle du ser hos os er ikke skadelige eller på nogen måde farlige for dine dyr. Skålene er lavet med det formål at passe ind til krybdyr, selvfølgelig uden at være skadelige.

Mangler du en smart skål til at holde orme nede i, har diverse producenter også udviklet disse. På mange af disse skåle er der en ekstra kant, som sørger for melorme/zophobas/buffalo ikke kan undslippe, men forbliver i skålen.

Skåle fås i forskellige typer. Dragon Terraristik lavet f.eks. nogle rigtig fine skåle, som ligner noget naturen har skabt. Deres skåle fås i alle størrelse fra helt små til rigtig store. Dragons skåle er lavet i slagsfast og slidstærkt plastik, så de sagtens kan tåle opvaskemaskine. Deres farve er håndblandet og derfor er alle skåle unikke.

Tjekker du derimod Zoo Med ud har du nogle lidt anderledes skåle. Deres skåle ser mere plastik ud, og vejer meget mindre end Dragons. Deres farver er ikke ligeså naturlige som Dragons. Deres skåle er dog stadig i fantastisk kvalitet, de har bare ikke det samme naturlige udtryk.

Er du det mindste i tvivl om valg af foder- og/eller vandskål må du hellere end gerne kontakte os, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at vælge det helt rette til dig og dit dyr.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her