Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
49,95 kr.
GiganTerra Vandskål Small
search
search
  • GiganTerra Vandskål Small
49,95 kr.

GiganTerra Vandskål Small

GT-G04-00283

GiganTerra vandskål i small. Vandskålen har et kontur der efterligner bark. Skålen camouflere sig perfekt ind i terrariet. Slut med kedelige hvide plastik skåle.

Vandskålen er super nem at rengøre, og måler 11 cm i diameter.

Vandskål / madskål er fuldstændig essentielt når man har et dyr, om det så er en hund, kat eller krybdyr. Denne skål klarer jobbet perfekt, uden at skille sig ud fra de omkringliggende omgivelser.

GIGANTERRA-LOGO.png

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Naturtro vandskål

Denne terrarie skål fra GiganTerra har et naturligt udseende, som gør den passer perfekt ind i det naturlige miljø i et terrarie.

Skålen har en flad bund, som sikrer at dine dyr ikke kommer i klemme under den. Det kan være en fordel at putte noget korkbark i skålen, hvis der holdes bioaktivt terrarium. Herved undgås det at springhalerne drukner i skålen. De naturtro rødder efterligner bl.a. også slangers naturlige habitat, hvor rødder og sten indgår i slangens hamskifte. Her kan slangen få fugt fra skålen, hvorefter den kravler udover kanten, som er lavet af ru rødder, dette hjælper slangen med at naturligt hamskifte. 

Nem og unik

Hvis skålen bliver fedtet, kan man med fordel skrubbe indersiden af skålen med en ren grydesvamp. Terrarie skålen er lavet af resin. Alle skålene her hos Monis er allesammen fødevaregodkendt. Skålen er af så høj kvalitet, at den er godkendt til mennesker, som sagtens ville kunne bruge den som tallerken.

GiganTerra skålens rødder efterligner Mangrove rødder, som jo også skal bruge massere af vand og fugt. Derfor passer skålen perfekt ind i et fugtigt terrarie miljø. Med lidt kreativitet, kan man også sagtens få den til at passe ind i et ørkenterrarie. 

Skålen er med til at skabe en god naturlig stemning i terrariet, samtidig med den sikrer vand til terrariets beboere.

  

GIGANTERRA-LOGO.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode