Tørfoder

Der er 126 varer.
Viser 1 - 60 af 126 varer

Der findes en lang række af tørfoder til krybdyr som er lavet for at dække dyrenes daglige behov.

De mest kendte er skægagamefoder og gekkofoder men også foder til sumpskildpadder og landskildpadder er blandt typer af tørfoder.

Hos monis har vi fundet en række forskellige tørfoder kvalitets produkter.

Fælles for alle produkterne er at de lægger så tæt op af dyrenes naturlige føde i naturen og dermed dækker mange af de behov som dyret har.

Du finder også en masse kosttilskud så som kalk og vitamin der er nødvendige for at dit dyr kan trives optimalt.

Hos monis finder du tørfoder produkter fra Dragon Terraristik, Zoo Med, Agrobs og Pangea.

Tørfoder til landskildpadder er fra Agrobs som producerer Pre Alpin Testudo men også Zoo Med producerer produktet Grassland som også er meget brugt.

Zoo Med laver desuden en lang række forskellige tørfoder til sumpskildpadder, skægagamer og gekkoer.

Alt sammen tørfoder i høj kvalitet med dyrets behov for øje.

Pangea producerer tørfoderet Pangea Gecko Diet som er et foder der er rigtig godt til bla. kronegekko og daggekko, tørfoderet blandes med vand og serveres for dyret.

Dragon terraristik producerer også en række forskellige tørfoder til krybdyr til bla. sumpskildpadder, landskildpadder, leguaner og skægagamer.

Alle tørfoder produkter er specielt sammensat efter dyrets alder og størrelse og er skabt til at dække de naturlige behov.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her