Krybdyr foder

Der er 283 varer.
Viser 1 - 60 af 283 varer

Krybdyr foder i højeste kvalitet

Du finder alt type foder til en billig pris, i høj kvalitet, her hos Monis har vi fundet de produkter som er bedst på markedet, og dem som har størst success. Alt det foder vi sælger har vi enten selv testet, eller også er det testet af testpersoner. Dette gør at vi er sikre på at det foder vi sælger, er i top kvalitet og noget dyrene faktisk vil spise, samtidig med at det giver dem alle vigtige vitaminer, mineraler og proteiner.

Foderdyr er en bestillingsvare, så ønsker man levende insekter, skal de bestilles inden tirsdag kl. 10:00. Så sender vi dem om onsdagen, og du har dem torsdag/fredag.

Ønsker man dog blot zophobas, melorme, dubia kakerlakker, cubanske bænkebidere, hvide tropiske bænkebidere, springhaler eller bananfluer så har vi stort set altid disse på lager. Så dem kan du bestille inden kl. 15:00 også bliver de pakket på dagen.

Stort udvalg af foderdyr og tørfoder

Her hos os finder du måske et af Danmarks største udvalg af foderdyr, og de er af den højeste kvalitet. Du kan bl.a. finde melorm, fårekyllinger, græshooper, zophobas, buffalo og mange flere.

Udover levende foder, har vi også meget andet foder. Du finder bl.a. tørfoder til skægagame, skildpadde, leguan og gekkoer. Langt de fleste af disse tørfoder er komplette diæter, hvor intet andet behøves at tilsættes. Vi anbefaler dog du fodrer med levende insekter 2 gange om måneden for at holde den jagtinstinkt oppe og stimulere dyret.

Pre Alpin Testudo er klart det mest populære foderemne til landskildpadden, hvor Pangea Gecko Diet og Gecko Nutrition laver nogle lækre diæter til kronegekkoer. Men der er også meget mere foder end bare disse to, Zoo Med og Dragon Terraristik laver også noget godt foder til både gekkoer, skildpadder, leguaner, skægagamer og meget andet.

Hvilket foder skal jeg vælge til mit dyr?

Det behøves ikke være et slags foder eller noget bestemt insekt. Du kan variere alt efter dit dyrs behov og hvad dit dyr gerne vil spise. Mange folk bruger melorm meget. Melorm er ikke særlig sunde, og bør aldrig være et primært foder, men det er lækkert som en snack til dyrene, fordi de elsker det.

Insekter kan være meget svære at vælge imellem. Men ønsker man at stimulere dyrets jagtinstinkt er fårekyllinger eller græshopper rigtigt gode. De begge to vil hoppe rundt omkring i terrariet, og dyret ville så skulle jage dem ligesom i naturen. Fårekyllinger er rigtig proteinrige og sunde, så de gavner kun dyret.

Græshopper er også sunde og gode for dyret, dog ikke ligeså sunde som fårekyllinger. De kan også være svære at holde i live i længere tid. Vi anbefaler man giver vitamin/kalk tilskud + figenkaktus.

Der findes meget forskelligt tørfoder, dem vi har her på hjemmesiden er de bedste. Alle er testet og med stor success.

Kvalitet er det vigtigste for os

Alle vores priser er fair, og vi prøver altid at få dem lavere ned hvis det er muligt. Men pris og kvalitet følger også hinanden. Skulle du bruge hjælp til det mindste med dit krybdyrs eventyr, kan du altid kontakte os, vi ved rigtig meget omkring denne verden, og hvis vi ikke ved det, har vi massere af eksperter rundt omkring, som vi kan spørge til råd.

Noget af vores foder kommer fra andre producenter da de laver det i den højeste kvalitet, men nogle insekter producerer vi selv, da vi ikke har kun finde bedre kvalitet andre steder.

Når du modtager foder fra os, levende eller ikke, kan du altid regne med kvaliteten af foderet. Ender man med at få nogle insekter der er skod eller slatne, vil vi gerne du kontakter os, så vi kan hjælpe dig med at finde noget nyt/andet. Selvfølgelig uden ekstra omkostninger.

Når vi sender foderdyr afsted hos Monis, sørger vi altid for at give foderdyrene godt med væske/mad med. Dette gør vi ved at give med et stykke figenkaktus med. Figenkaktus indeholder utrolig meget væske, og det hjælper dyrene med at holde sig i top. Når du modtager pakken vil du dog ikke se figenkaktus, da dyrene allerede har spist det.

Hos Monis er krybdyret i første række, og derfor er kvaliteten altid vigtigst. 

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her