Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00

Om os hos monisskildpadder.dk

Monis I/S startede i 2013 af Monica og Tommy ved at sælge ud af egen avl af skildpadder.

Passionen for skildpadder og krybdyr havde været længe hos de 2 mennesker og da et behov for udstyr opstod grundet forkert vejledning i mange dyrehandler startede Monis op.

Selve ideen om en shop blev en realitet da en god ven af huset kom og tilbød en shop til parret, det eneste de skulle gøre var at købe domæne og hosting.

I Januar 2014 gik monisskildpadder.dk i luften og da fokus til da havde været skildpadder var dette også de primære vare i shoppen.

Udvalget til skildpadder blev stødt udvidet og året før fik vi forhandlingen og distributionen af Zoo Med og Dragon Terraristik produkter.

Målet har altid været at finde det bedste på markedet, det som holdte til hverdagens tand og det som samtidig så naturligt ud.

Messer og markeder og udviklingen der.

I efteråret 2013 deltog vi på vores første krybdyrsmesse, den som skød hele konceptet i gang.

Vi havde undervurderet pladsen vi skulle bruge til vores stand og ideen var blot at sælge lidt skildpadder men tingene gik allerede den gang hurtigt.

Som det ses på billedet her under er der løbet meget vand i åen siden den spæde start og Monis er i en konstant fremdrift i dag med nye tiltag hele tiden.

Første messe for Monisskildpadder.dk i Hedensted

Vi husker endnu den første messe, det var kaos og vi var ret så grønne men vi blev også godt taget i mod af vores nye potentielle kunder.

I dag er vi en fast del af de fleste danske reptil messer og pakker flere gange årligt butikken sammen for at tage den med ud og vise den frem og udfylde vores kunders behov.

Hele tanken bag ved Monis er stadig den samme, vi er blot blevet lidt flere til at udfylde hullerne. 

Firmaet er stadig passion og vi deler den viden vi har med andre samt formidler hvis vi skulle få ny viden som ikke er kendt på nuværende tidspunkt.

På billedet her under kan du i dag se hvordan Monis har udviklet sig til i dag:

Monis messestand til RTR i Rødovre anno 2018

Massere af mærker og agenturer i dag.

I dag er Monis ikke længere blot en lille forhandler, vi har fået fodfæste på markedet og er i dag ikke længere kun distributører for 2 mærker.

I 2016 blev vi også distributører og agenter for Nekton og Hugro der begge kunne se potentialet i at have en forhandler med hjertet på det rette sted og som virkelig brændte for produkterne.

Således så Reptiles Ekspert også potentialet for et samarbejde i 2017 og gjorde Monis til distributører for dem i Danmark.

Vores passion fører os vidt omkring og de små mærker vi distribuerer for er alle ihærdige mennesker med passion og tanke for at udvikle nye ting.

Således er der altid folk som lytter til den kritik der kommer og der bliver gjort meget for at sikre de bedste produkter overhovedet uden for meget fyld.

Monis har altid været frontløber på det danske marked, vi indførte Pangea til landet i 2015 fordi vi ønskede et alternativ til det ellers kendte gekko foder på markedet.

Desværre fik vi ikke muligheden for at distribuere produktet da producenten kun ønskede at det skulle distribueres fra et andet europæisk land.

Vores fortsatte mission er derfor også i fremtiden at finde nye handels aftaler og udvide vores egen horisont så vi kan gøre det endnu lettere at have krybdyr i danske hjem.

Mød holdet bag Monisskildpadder.dk.

Som nævnt længere oppe blev Monisskildpadder stiftet af Tommy og Monica der begge stadig ejer virksomheden.

På billedet her under kan du se de mennesker hvis passion har skabt denne side og med stadig arbejdsomhed finder nye muligheder og produkter.

På billedet her under kan du se de 2 stiftere så du ved hvem det er du handler med når du handler på monisskildpadder.dk

Monica og Tommy, stiftere af Monisskildpadder.dk

Ønsker du at komme i kontakt med enten Monica eller Tommy så kan du skrive til vores mail på [email protected]

Med tiden er der også kommet flere til teamet af mennesker bag Monis og i dag er der en række mennesker der ved fælles hjælp gør en indsats for at netop du kan få den bedste oplevelse når du handler hos os.

Mød her vores gekko ekspert som i det daglige arbejder som dyrepasser:

Aske så hurtigt lyset i Monis og den passion der lå bag ved 

Da vi efterhånden så behovet for udstyr til både dyrehandler og private lavede vi firmaet Monis ApS som i dag er forhandler af mærkerne Zoo Med, Dragon, Hugro, Nekton og mange flere.

Vores mision er at give det danske krybdyrsfolk en god viden og service om de produkter som de køber hos os samt levere en kvalitet som ikke kan fåes inden for andre mærker. 

 

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode