Voksmøllarver

Der er 7 varer.
Viser 1 - 7 af 7 varer

Voksmøllarver

Voksmøllarver er et fanstastisk foder til alle krybdyr, fugle og eksotiske rov insekter.

Voksmøllarver er også fantastiske at bruge som levende agn til fisketuren og er egentlig ret nemt at opbevare.

Voksmøllarver er meget bløde i det og har intet exoskelet som eksempelvis melorm har det, voksmøllarver er derfor helt igennem fantastiske som snack til dyrene.

Ikke et hovedfoder

Som hovedfoder egner voksmøllarver sig ikke specielt godt i det de er meget fede i det og kan være meget afhængighedsskabende specielt ved leopard gekkoer som kan få en forkærlighed for de søde voksmøllarver.

Voksmøllarver kan ligeledes bruges som en lille anderledes ret til hvis du skal have gæster, voksmøllarver spises rigtig mange steder i verden, bla. Thailand er er voksmøllarver meget udbredte som spise til mennesker.

Også i det nordiske køkken har voksmøllarver vundet indpas og bla. restauranter som Noma serverer voksmøllarver ristet i honning og sirup.

Disse voksmøllarver er dog ikke de samme som de voksmøllarver der serveres for dyrene, der skal man have nogle voksmøllarver der er beregnet til menneskelig konsumption.

Opbevarelse af voksmøllarver

Voksmøllarver kan fåes både levende og frosne, som levende fåes voksmøllarver både med og uden foder og frosne leveres de i løs vægt så du kan tage den mængde ud som du har behov for.

Voksmøllarver opbevares bedst i køleskabet hvor de går i dvale og efter man tager dem ud af køleskabet vil live op igen.

Finder du døde voksmøllarver i bøtten tag da og fjern dem, på denne måde vil du undgå råd og andre bakterier som kan slå de resterende voksmøllarver ihjel.

Voksmøllarver bruges også i forskning af svampesygdomme hos mennesker, voksmøllarverne kan holde til at blive incuberet ved 37 grader uden at dø og man kan derfor udføre forsøg på disse larver inden man går videre til andre forsøgsdyr.

Voksmøl findes stort set over alt

Voksmøllarver er en lille larve fra den lille sommerfugle voksmøl, voksmøllarver er at finde i naturen over stort set hele verden hvor de angriber bikuber og spiser biernes honning, vokstavler og larver.

Voksmøllarver udskiller et duftsekret som gør at bierne ikke kan se dem og derfor kan både møl og larver bevæge sig frit i kuberne uden at blive opdaget.

Hos Monis sælges der voksmøllarver til alle formål både til foder til krybdyr, som levende agn, voksmøllarver til forskning eller voksmøllarver til menneskelig konsumption.

Kontakt os gerne hvis ikke du finder det du søger.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her