Glas Terrarier

Der er 28 varer.
Viser 1 - 28 af 28 varer

Glas terrarier

Et glas terrarie er ekstra fedt for dig, da det giver god mulighed for at se ind i hele terrariet. Du vil kunne se fra alle sider, undtagen den side hvor din baggrund sidder på. Glas terrariet er til dig som gerne vil kunne betragte dit dyr nemt. 

Glas terrarier bliver lavet i alle størrelser og former. Både fra helt små til rigtig store. Så uanset hvilket dyr du har er der et glas terrarie i en størrelse som vil passe til det.

Vi har ikke hos Monis et særligt stort udvalg af glas terrarier, men dem vi har, har vi nøje valgt på grund af kvalitet og funktionalitet. Ønsker man dog et bestemt glas terrarie kan man altid give os et kald, en sms, en mail eller andet også kan vi prøve at skaffe det glasterrarie du ønsker hjem. Intet er umuligt.

Nogle af de terrarier af glas vi har er som et "Kit", dette betyder der følger andet med end bare selve glas terrariet. Det kunne f.eks. være dekoration, termometer, vand- og madskål eller noget helt andet. For det meste er et "kit" til folk som enten er nye og ikke helt ved hvad de skal bruge, eller til folk som bare gerne vil gøre det lidt nemmere for sig selv, og tage en samlet pakke lavet af producenterne, med det de mener er nødvendigt. 

Zoo Med Startkit til Kronegekkoer er f.eks. et glas terrarie med alt du behøver for at holde din kronegekko glad. Nogle af tingene i dette startkit er bare en prøve, men så kan man også finde ud af om det er noget man vil bruge.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her