Soldaterflue larver

Der er 3 varer.
Viser 1 - 3 af 3 varer

Soldaterflue larver - foderdyr, med højt indhold af calcium

Soldaterflue larver er også kendt under navnene phønix larve, calcium larve, calcium orm, black soldier fly, og sort soldater flue larve.

Soldaterflue larven er kendt for deres enormt høje indhold af kalk men soldaterflue larver er også kendt for deres lugt som ikke er særligt behagelig.

Lugten som soldaterflue larven er kendt for kommer oprindeligt fra det det sted som larven oprindeligt lever som er i svinestalde.

Perfekt til dyr der kræver højt kalkindhold

Som foderdyr er soldaterfluelarver meget brugte til dyr som har ekstra meget brug for kalk, det kan være drægtige hunner hvor soldaterflue larver kan give dyrene den ekstra mængde kalk som de kan have behov for.

Til fugle er soldaterflue larver også meget brugte da fugle også har et stort behov for soldaterflue larver grundet det høje kalk indhold.

Pasning af soldaterflue larver

Soldaterflue larver skal holdes ved en temperatur på mellem 24 og 27 grader for at trives optimalt levende.

Soldaterflue larver kan også holdes i køleskabet men ikke mere end 1-2 uger, soldaterflue larven vil på denne måde gå i dvale og man kan dermed holde dem i live længere.

Men soldaterflue larver kan også fåes på frost og serveres derved for dyrene optøet.

Soldaterflue larver bruges også i flere tilfælde til affaldshåndtering fordi soldaterflue larver er gode nedbrydere og meget effektive.

Soldaterflue larver bruges også i medicinalindustrien hvor der trækkes nogle stoffer ud af larven som så kan bruges til visse medicin typer.

Soldaterfluelarve som foder til krybdyr

Soldaterfluelarverne spises af stort set alle kødædende krybdyr, som måtte have et behov for calcium.

Dette kun f.eks. være kødædende gekkoer, skægagamer, ildskink, snegleskink, krokodilleskink, skovskildpadder, fugle og andre krybdyr, som gider at spise lidt kød. Er du i tvivl om soldaterfluelarverne er det rette foderemne til dit krybdyr, kan du altid give os et kald, også hjælper vi dig med at finde det helt rigtige, som dækker dine dyrs behov.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her