Soldaterflue larver

Der er 3 varer.
Viser 1 - 3 af 3 varer

Soldaterflue larver er også kendt under navnene phønix larve, calsium larve, calsium orm, black soldier fly, og sort soldater flue larve.

Soldaterflue larven er kendt for deres enormt høje indhold af kalk men soldaterflue larver er også kendt for deres lugt som ikke er særligt behagelig.

Lugten som soldaterflue larven er kendt for kommer oprindeligt fra det det sted som larven oprindeligt lever som er i svinestalde.

Som foderdyr er soldaterfluelarver meget brugte til dyr som har ekstra meget brug for kalk, det kan være drægtige hunner hvor soldaterflue larver kan give dyrene den ekstra mængde kalk som de kan have behov for.

Til fugle er soldaterflue larver også meget brugte da fugle også har et stort behov for soldaterflue larver grundet det høje kalk indhold.

Soldaterflue larver skal holdes ved en temperatur på mellem 24 og 27 grader for at trives optimalt levende.

Soldaterflue larver kan også holdes i køleskabet men ikke mere end 1-2 uger, soldaterflue larven vil på denne måde gå i dvale og man kan dermed holde dem i live længere.

Men soldaterflue larver kan også fåes på frost og serveres derved for dyrene optøet.

Soldaterflue larver bruges også i flere tilfælde til affaldshåndtering fordi soldaterflue larver er gode nedbrydere og meget effektive.

Soldaterflue larver bruges også i medicinalindustrien hvor der trækkes nogle stoffer ud af larven som så kan bruges til visse medicin typer.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her