Zophobas Larver - Zophobas Morio

Der er 11 varer.
Viser 1 - 11 af 11 varer

Zophobas larver er kendt under mange forskellige navne.

Larverne hedder på latin zophobas morio men er også kendt under navnene zophobas larver, morio orm eller superworms.

I visse butikker kendes zophobas larver også under navnet kæmpe melorm til trods for at zophobas larver intet har med melormen og i naturen ikke lever samme steder som melormen.

Zophobas larver kommer oprindeligt fra de tropiske egne af central og Sydamerika hvor zophobas larverne lever i regnskovenes fugtige jordbund.

Zophobas larver lever af nedfaldne blade og er som mange andre insekter en nedbryder.

larver af zophobas vil ikke forpuppe sig hvis de går flere sammen eller der er massere af mad, dette er grunden til at at man holder zophobas larver i store bakker med flere individer.

Zophobas larver vil hvis de isoleres forpuppe sig og blive til biller, billen er hård i skallen og og udskiller ligeledes et sekret så den smager surt for de dyr som forsøger at spise den.

Zophobas larver kan sagtens leve i hvedeklid eller havregryn og vil også æde af dette foder, du skal dog huske at zophobas larver skal have væske 1 gang om ugen.

Dette væske kan gives til zophobas larver gennem et stykke gulerod alt efter mængden af larver tilpasses mængden.

Det er vigtigt at du ikke giver zophobas larver for meget fugtigt foder da dette vil kunne give skimmelsvamp som slår zophobas larverne ihjel.

Zophobas larver egner sig godt til større insektædende reptiler, men også insektædende fugle og pattedyr så som små fugle og pindsvin elsker de store zophobas larver.

Zophobas larver kan også bruges til menneske føde men er ikke godkendt til dette.

Tilberedning af zophobas larver sker bedst ved stegning hvor larverne steges på en tør pande og efter tilberedning kan nydes til en dip så som ketchup.

Vidste du at zophobas larver også er den larve som har inspireret til haribo til deres laber larver?

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her