Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
49,95 kr.
Foderklid 5L
search
search
  • Foderklid 5L
49,95 kr.

Foderklid 5L

MAPS067

Foderklid er et sammensat foder, som hjælper med at dække behovene hos foderdyr. 

Med foderklid giver man dyrene et foder, som er så tæt på deres naturlige føde som muligt. Foderklid behøves ikke gives alene, men kan sagtens gives sammen med frugt/grønt, for at dyrene også får noget væske.

Ved hjælp af at tilsætte foderklid til foderdyrene, sikrer man sig også foderdyr som er "fede" og fyldte med næring.

1 pose foderklid indeholder 5L.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Foderklid 5L

Dette foderklid er en blanding af forskellige mineraler og vitaminer, samt et flagefoder bestående af proteinrigt foder og hvede flager.

Foderklid bruges typisk til zophobas, melorme og buffalo orme, hvor det giver dyrene næring, og sikrer sunde og næringsrige orme.

Udover foderet er det som nævnt tidligere, vigtigt at give dyrene noget væske, dette kan gøres gennem æbler, guleroder mm. Det er dog vigtigt at sikrer sig at man ikke bruger æbler/guleroder som er sprøjtet, da dette kan føre til at dyrene ikke overlever.

Hvor mange kg orme ville 5L foderklid holde til?

5L foderklid vil typisk kunne bruges til 2,5-10 kg zophobas, melorm eller buffalo orm. Når man bruger dette foder, skal man bare sikrer sig at bunden hvor ormene opholder sig, er nogenlunde dækket med hvedeklid, så dyrene altid har fri mulighed for at spise.

Foderkliddet er specielt designet som foder til netop disse insekter, og er derfor også et meget populært foderemne blandt avlere af orme.

Vælger man at bruge foderklid til sine melorme, zophobas eller buffalo orme, anbefales det at der udskiftes foderklid 1 gang om ugen.

Foderkliddet bliver ikke dårligt af at ligge fremme, dog burde man undgå at det står i blindende sol.

Foderklid fås også i 10L her hos Monis, hvis man skal bruge en større mængde.

Træstof indhold: 11,0%

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode