Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
169,95 kr.
Melorm 1000g
search
search
  • Melorm 1000g
169,95 kr.

1000g Levende melorme

LF500

Melorme

Dansk Navn: Melorme

Latinsk Navn: Tenebrio Molitor

Produktionsland: Danmark

Størrelse: 20 mm

Indhold:  1000g Pr. Rør eller net

På lager i Viborg

Melorme bruges til rigtig mange dyr bla. bruges melorme til fugle og fjerkræ. Her viser forskning at æglægningen og fjerdragt bliver markant bedre hvis man giver melorme til sine dyr. Melormen er meget fedtholdig og også proteinholdig dette gør den ideel til bla. prydfugle. Også reptiler spiser melorme, man bør dog tænke over at melormen er meget fed i det og den bør ikke gives til reptil unger i det den har det såkaldte exo skelet som er svære for reptil unger at fordøje. Exo skelettet kan ved reptil unger give forstoppelse som kan føre til døden, overvej derfor om du vil give dine reptil unger melorme.

Opbevaring af levende melorme:

Melorme er bedst at opbevare i køleskabet ved 5-8 graders varme i en plastkasse eller spand med glatte kanter. Modtager du melorme i en papkasse vil de med tiden gnave sig gennem pappet og ud af kassen. Plast kassen skal gerne have et circa mål på 25 x 40 x 10 cm (L x B x H) andbefaling pr. kg melorme.

Optimal temperatur hos dine levende melorme:

Opbevares så køligt som muligt dog ikke mindre end en 5-8 graders varme i køleskabet. Melorme må ikke placeres i direkte sollys.

Fodring af levende melorme:

Knust eller hel-hvede brød plus hver anden dag nogle stykker af æble eller gulerod. Svampevækst i beholderen forhindres ved ikke at give for meget væskeholdigt mad. Tilføj kun nye fødevarer, når det tidligere tilsatte er spist. Du kan også med fordel benytte Dragon Futterklei til dine melorme da dette booster dem og giver dem større foderværdi.

Optimering af foderinsektet:

Vi råder dig til at optimere næringsværdien af melormene ved at tilføje den calcium- og vitamin pulver til maden dagen før du har tænkt dig at bruge dem til fodring. Her kan det anbefales at benytte Dargon Vit calsium og multivitamin eller lignende produkter.

Indhold Pr. 100g levende melorme

Råaske 3,4%

Råfiber 6,5%

Vandindhold 2,4%

Råprotein 45,1%

Råfedt 37,2%

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode