Dubia kakerlakker

Der er 16 varer.
Viser 1 - 16 af 16 varer

Dubia kakerlakker til insektspisende krybdyr!

Dubia kakerlakker er et af de mest kendte og måske mest brugte foderemner til større insektspisende krybdyr så som skægagamer, varaner og gekkoer.

Dubia Kakerlakker findes i flere forskellige størrelser, fra den nyfødte dubia nymfe som ikke er meget mere end 0,5 mm til den voksne dubia kakerlak der måler 2,5-3 cm.

Dubia kakerlakker har en god fodersammensætning af proteiner og mineraler hvilket gør den ekstremt god som foder til næsten alle insektspisende dyr.

Ulempen er at dubia kakkerlakker er meget langsomme til at vokse sig voksne.

En dubia kakerlak tager ca. 6-8 måneder fra den bliver født om at blive voksen ok kønsmoden.

Dubia kakerlakker føder levende unger, hunnerne bærer på en æggesæk som de hvis de føler sig truet eller på anden måde stresset kan ende med at smide fra sig.

Herved vil ungerne gå tabt og hunnen vil pare sig igen for at lave nye unger.

Hanner af dubia kakerlakker har vinger men flyver sjældent, de er mindre end hunnerne og indeholder mindre kød end hunnerne i det vingerne også fylder noget.

Dubia i 4 størrelser

Hos Monis finder du 4 forskellige størrelser på dubia kakerlakker, vi har dubia nymfer som er nyfødte dubia kakerlakker, mellem dubia kakerlakker, large dubia kakerlakker og x-large dubia kakerlakker.

Alt sammen til faste lave priser og i en altid høj kvalitet.

Dubia Kakerlakker kan opdrættes selv, det eneste det kræver er en god portion voksne eller medium dubia kakerlakker, en kasse med god udluftning, æggebakker og foder samt vand til dyrene.

Dubia kakerlakker kommer oprindeligt fra Argentina hvor de lever af affald og overmoden frugt.

Dubia kakerlakker er stort set alt ædende, de spiser kød, frugt og grønt.

Da dubia kakerlakker kommer fra Argentina kræver de også varme, en temperatur på mellem 25 og 30 grader i kassen vil få dyrene til at vokse hurtigere og dermed formere sig hurtigere.

Dubia kakarlakker larmer ikke som eksempelvis fårekyllinger og kan overleve næsten alt, de egner sig derfor ekstremt godt til hold og opdræt hos den almindelige krybdyrs holder.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her