Græshopper

Der er 22 varer.
Viser 1 - 22 af 22 varer

Græshoppe

Græshopper er et af de mere udbredte foderemner til krybdyr, eksotiske pattedyr og tropiske fugle.

Græshopper findes i flere forskellige arter og størrelser, således findes der ca. 11.000 forskellige arter af græshopper over hele verden.

Insektet græshopper har tilpasset sig de steder de lever og således er de i flere lande udnævnt til deciderede plager hvor græshopper kan spise en hel mark ned på få timer.

Bekæmpelsen af græshopper er svære i det græshopper flytter sig efter hvor der er mad og sjældent bliver særligt lang tid på et enkelt sted.

Danske græshopper

I Danmark har vi også græshopper men disse græshopper er noget mindre end dem der bruges til foder insekt.

Som foderinsekt bruger man de sydlandske europæiske vandre græshopper eller de afrikanske ørkenvandre græshopper.

Pasning af græshopper

Græshopper er forholdsvis lette dyr at holde, men de kræver en del varme og en del lys og så kræver de frisk græs hver dag hvis du vil have dem til at yngle.

Græshopper kan også fodres med hvidkål men de yngler ikke på andet end frisk græs, ikke en gang tørret eller frosset græs kan få græshopper til at yngle.

Ud over dette så skal græshopper holdes meget rene, hvis ikke man holder kasserne eller karrene rene vil dyrene udvikle en virus som slår dem alle sammen ihjel.

Samtidig så kan man få græshopper hvor der kommer små lange orm ud af, disse orm kaldes på dansk hestehårs orm og er en parasit der slår dyrene ihjel.

Når man har græshopper anbefaler vi at du bruger dette foder til græshopper, som giver dem ekstra vitaminer og mineraler, som sikrer at dyrene er springfyldt med næring.

Græshopper som foderdyr

Som foder er græshopper fortrindelige og er meget protein holdige, samtidig så er græshopper god aktivitet for de dyr der skal spise dem og ud over dette så larmer græshopper ikke.

Græshopperne hos Monis fås i forskellige størrelser, de kan fås fra helt små græshopper til store græshopper. Så alt efter dine dyrs størrelser og behov, er der helt sikkert også nogle græshopper til den.

Græshopper kan du købe online til faste lave priser og i en høj kvalitet. 

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her