Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
29,95 kr.
Dragon - Heat Pack 72 Timer
search
search
  • Dragon - Heat Pack 72 Timer
29,95 kr.

Dragon - Heat Pack 72 Timer

DR-GLA004

72 timers Heatpacks er meget velegnede til transport af eksempelvis insekter eller dyr når temperaturen uden for er under 15 grader.

Posen med heatpacken åbnes og heatpacken tages ud.

Ved kontakt med luften uden om vil der begynde en kemisk proces og posen med materialet vil begynde at varme.

Heatpacks fra Dragon er ikke beregnet til kontakt med vand.

dragon%20logo%20rund.png

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Heatpacks bruges til mange forskellige formål, bla. til vinterforsendelse af levende insekter eller transport af levende krybdyr og pattedyr fra A-B når temperaturen ikke er særligt høj uden for.

Heatpacks findes i mange forskellige udformninger og mange tror fejlagtigt at en heat pack er en heat pack.

Således køber mange deres heatpack i forretninger der sælger ting til motorcykler eller fiskegrej og disse heatpacks er også udemærkede så længe de ikke kommer i kontakt med dyrenes hud eller i direkte kontakt med insekt kassen.

Denne heatpack er udviklet således den ikke bliver så varm at man kan brænde sig på den, holdbarheden på den er også længere end dem man kan købe i special butikker og dermed vil du uden problemer kunne transportere dyr uden at disse vil blive udsat for unødvendig kulde.

Heatpacken fra dragon terraristik har ligeledes en holdbarhed på 24 timer og er derfor ideel til vinterforsendelse af insekter dog egner heatpacken sig ikke til direkte kontaht med fugt men det vil dog være muligt at bruge denne heatpack til transport af akvariefisk der er i en pose således heatpacken ikke kommer i kontakt med vandet.

Materialet som heatpacken består af er 100% naturligt og består af 2 stoffer som ved kontakt med ilt starter en kemisk forbindelse og dermed udvikler varme.

dragon%20logo%20rund.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode