Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
99,95 kr.
Repti Planet T-Rex Kranie 13,3 x 8,5 x 9cm
search
search
  • Repti Planet T-Rex Kranie 13,3 x 8,5 x 9cm
99,95 kr.

Repti Planet T-Rex Kranie

MAPS058

Repti Planet T-Rex Kranie måler 13,3x8,5x9cm. Kranium som er lavet til at efterligne en T-Rex's kranie. Selvfølgelig ikke fuld størrelse, men en mindre kopi af hvordan det ville have set ud.

T-Rex Kraniet fra Repti Planet er et super fedt kranie, som er lavet til dekoration af terrarie/akvarie. Bruges det dog til akvarie, skal du huske at skylde det grundigt igennem før du putter det i akvariet.

T-Rex kraniet har tænder med, men ikke skarpe tænder. De er lavet med rund kant, så dine dyr ikke kan komme til skade på tænderne eller kraniet.

Sidste elementer på lager

Kraniet fra Repti Planet er fyldt med huller. Både oveni, under, bagved & foran. Super nemt at komme ind i for mindre krybdyr.

Til mindre krybdyr giver kraniet mere end bare dekorations værdi, det skaber også skjul/ly til mindre firben og gekkoer. Skjul er vigtigt for krybdyr, da det hjælper dem med at afstresse fuldstændig. Har dyret ikke et sted den kan finde helt ro, vil det stresse dyret og nedsætte dens aktivitetsniveau.

Så det er VIGTIGT at have skjul til dine dyr, de skulle jo gerne trives så godt som muligt.

Hvor ville Repti Planet T-Rex Kranie overhovedet passe ind?

T-Rex Kraniet vil kunne passe ind i alle former for terrarier/akvarier. Jeg synes dog at kraniet gør sig bedst tilpas i et ørkenterrarie. Det gør det på grund af den gule/hvidlige farve på grundet, og på grund af at ørken minder om "død", da man altid ser folk render tør for vand og dør (på film).

Kraniet kan sagtens også bruges i et regnskovsmiljø, har vil du kunne lave en lille fugtigt hule, som dyrene vil elske.

Kraniet ser realistisk ud, men selvfølgelig i en mini udgave af et ægte kranie. På grund af kraniets udseende vil det bringe en ekstra dimension over dit terrarie.

Ønsker du mere "død" ind i dit terraie/akvarie?

Så har vi meget mere at vælge imellem. Repti Planet har også lavet et krokodille kranie samt et buffalo kranie.

Er du ude efter noget mere udover kranier? Så har Exo Terra også Dinosaur Knogle og Dinosaur Æg.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode