Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 28/05 kl. 10:00
59,95 kr.
Exo Terra Dinosaur Knogle
search
search
  • Exo Terra Dinosaur Knogle
59,95 kr.

Exo Terra Dinosaur Knogle

EX-PT2842

Exo Terra Dinosaur Knogle er en knogle lavet til at ligne en dinosaur knogle. Super fed dekoration, som er anderledes og bringer noget ekstra ind i terrariet.

Dinosaur Knoglen fra Exo Terra er dog ikke kun for udseendet. Den kan nemlig også bruges som skjul/ly til dit dyr. Der er hul hele vejen igennem knoglen, så dyret kan komme ind og ud af hulen fra begge sider.

Hvis du har et fugtigt miljø i dit terrarie, og ønsker at lave en fugtig hule, er denne knogle perfekt. Put f.eks. noget Spagnum Mos ind i benet og lad dine dyr nyde det fugtige miljø.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Har Exo Terra Dinosaur Bone nogen virkning, og hvor ville den passe ind?

Da knoglen giver dit dyr mulighed for at skjule/gemme sig, hjælper den også med at nedsætte stress hos dyret. Dyrene har nemlig brug for at kunne trække sig tilbage, og gemme sig i deres hule. I hulen kan dyrene nemlig afstresse maks, uden nogen forstyrrelser.

Exo Terra har sørget for at denne knogle er lavet af ordentlig kvalitet. Knoglen er lavet af harpiks, som har kvalitet sammenlignet med fødevarer (i top).

Dinosaur Knoglen kan bruges i alle miljøer af terrarier. Den vil passe super ind i ørken terrarie, med den gullige farve. Du vil dog også sagtens kunne bruge den i regnskovsterrarie, her vil du også have mulighed for at lave ekstra fugtigt område inde i hulen.

Ønsker du at sætte knoglen op, kan det altid gøres med noget akvariesilikone. Sæt den fast med tape til akvariesilikonen er tørret.

Skulle man have lyst til at gå all in på Dinosaur temaet, så har vi også Exo Terras Dinosaur Æg, som man kunne kombinere med knoglen.

Fordele ved Exo Terra Dinosaur Knogle:

  • Giver et sikkert skjul til dit dyr
  • Perfekt til at lave et fugtigt mikroklima
  • Kan bruges i alle typer/miljøer af terrarier
  • Nedsætter stress
  • Lavet af høj kvalitet

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode