Terrarier

Der er 71 varer.
Terrarier
Viser 1 - 60 af 71 varer

Vælg det rigtige terrarie til dit krybdyr

Alt efter hvilket krybdyr du har, er hvilket terrarie du har også vigtigt. Nogen krybdyr kræver meget plads mens andre kræver meget lidt. Det er dog vigtigt at ikke købe et for lille terrarie, da dette vil gå udover dyrets trivsel. Alt efter hvilket dyr du har, har de også nogle specifikke krav til deres terrarie. Nogle krybdyr kan f.eks. godt lide høje terrarier, så der er plads til massere af grene de kan klatre rundt på, hvor andre er mere til en god bredde. Et terrarie fås i alle størrelser og bredder.

Skulle du have en skildpadde og i tvivl om hvad der passer til dig, så er et skildpadde bur det mest optimale. Et skildpadde bur giver dine skildpadder god plads, og giver dig gode muligheder for indretning. På skildpadde buret er der en glas flade forrest, og det er åben i toppen, derved kan du nemt betragte din skildpadde. 

Skildpadder som kæledyr er meget populære, de er meget stille og nemme at holde. Skildpadder kræver en lille indhegning når de er små og et skildpadde bur til når de er store. 

Hos Monis har vi mange forskellige terrarie til salg. Vi har til alle typer af krybdyr. Er du i tvivl om hvilket terrarie passer bedst til dig, kan du altid kontakte os også vejleder vi dig.

Høj kvalitet af terrarier

Hos Monis har vi kun terrarier af den bedste kvalitet. Alle vores terrarier kommer fra Zoo Med, Exo Terra og Dragon. Zoo Med er et firma i USA, som leverer rigtig høj kvalitet. Zoo Med udvikler ikke kun terrarier, de laver stort set alt et krybdyr kunne drømme om. Exo Terra laver også mange forskellige typer af terrarier, disse kommer også i rigtig høj kvalitet. Exo Terra laver også andre ting til krybdyr, såsom ørkensand, huler, lampeholder og meget mere.

Zoo Med og Exo Terra begår sig blandt andet på hvor robuste og stærke deres terrarier af, samt hvor nemme de er at komme ind i og gøre rene. Terrarierne de laver er også lavet smarte og nemme, så du som bruger nemt kan finde ud af at bruge alle funktionerne. Samtidig stræber disse firmaer sig på at have en lang levetid på deres produkter, og derved skal du ikke ud og skifte terrarie hele tiden.

Dragon er fra Tyskland og alle deres produkter bliver produceret der, Dragon laver ikke de store terrarier, men laver faunabokse i alle størrelser. Faunaboksene fra Dragon er af den højeste kvalitet.

Hvad skal et terrarie indeholde?

I et terrarie skal der være mange ting for at det er optimalt. Hvad et terrarie bestemt skal indeholde afhænger meget af hvilket dyr du holder. Men i langt de fleste terrarier ser man typisk, terrarie planter, terrarie jord, grene/lianer, foderskål, vandskål, lys samt pynt. Pynt kan f.eks. være sten, mos, huler, naturskaller, terrarie planter mm. 

Udover disse skal man også være opmærksom på at nogle dyr kræver varmeplade udenfor terrariet. Nogle gode ekstra ting, som kan hjælpe dig med at holde det rigtige miljø, når du har valgt terrarie er bl.a. hygro-meter, som måler fugtigheden. Kan bruges til regnskovsmiljøer, for at give en indikation på hvordan fugtmængden er. 

I et terrarie er målet at prøve at skabe et miljø, som minder om det miljø dyret vil leve i, i naturen. Derfor er det vigtigt at have planter, mos, bundlag, kork, huler og andet, som gør at terrariet bliver forvandlet til det perfekte miljø for lige netop det dyr du holder. 

Når du vælger hvad du vil have i dit terrarie, er det vigtigt du tænker over hvordan du præcist ville have det og hvad det skal kunne. Skal varmen i pæren f.eks. tænde og slukke automatisk eller skal terrariet deles op i 2, for at holde 2 forskellige slags dyr eller andet. Husk at tænk over alle ting, så du får den perfekte opstilling.

Terrarie planter, både levende og plastik

Terrarie planter er med til at skabe et livligt og grønt terrarie. Planter til terrarier fås både levende og i plastik. Langt de fleste som har planter i terrariet vælger at have dem som plastik, af den simple årsag at det er væsentlig nemmere at holde. Levende planter kan dog være mere farverige samt bruges til at holde andre nyttedyr, som lever af visse planter. Levende planter kræver dog viden og tid, du skal hele tiden sørge for planten har det tip top i det miljø du har i terrariet, samtidig med at du ikke vil ændrer noget så dit dyrs levestandard forværes. 

Hos Monis har vi er stort udvalg af terrarie planter i plastik, så du har en plante til lige det du mangler.

Foder samt vand- og foderskåle

Foderskåle og vandskåle er selvfølgelig nødvendigt og skal altid være i et terrarie. Alle dyr har brug for vand og foder. Krybdyr har dog en tendens til at være ret kræsne nogle gange, og vil derfor kun spise deres yndlingsmad og dette må man rette ind efter, for ellers spiser de slet ikke noget. De kan være rigtig stædige. Der findes meget forskelligt foder til krybdyr, så det burde være muligt at finde noget dit dyr også ville elske.

Hvordan holder jeg mit krybdyr?

Er du ny til krybdyrsverdenen eller prøver at holde et nyt krybdyr for første gang, vil vi anbefale du ringer til os, så vi kan vejlede dig til at få de helt rigtige levestandarder til dit krybdyr. Er man helt ny til noget, ved man sjældent særlig meget om det, og det man læser på nettet passer ikke altid med virkeligheden. Hos os har vi massere af erfaringer med diverse krybdyr, og ved derfor også hvordan de skal have det, for det bedst mulige trivsel. 

Krybdyr er et hobbydyr

Et krybdyr er ikke et kæledyr, krybdyr er et hobbydyr som er til at studere og betragte. Krybdyr skal have det bedst muligt, og det har de når de ikke hele tiden bliver forstyrret, da de bliver stressede og nervøse. Dette betyder selvfølgelig ikke at du ikke kan have dit krybdyr oppe og holde, eller andet. Det betyder bare at du ikke skal se det som et rent kæledyr, der bare skal ud af terrariet og holdes/nuses hele tiden. Krybdyr skal have tid til at kunne være dem selv, og nyde tilværelsen i deres terrarie uden forstyrrelser.

Ørken- og regnskovsmiljø

I et terrarie findes der typisk 2 miljøer. Disse miljøer er ørkenterrarie og regnskovsterrarie. I et ørkenmiljø har du typisk godt med varme på, samt ørken materialer. Dette er f.eks. ørkensand, ørkenrod og andet som gør ørkentemaet fyldestgørende. I et regnskovsterrarie ser man typisk det lidt varme samt fugtige miljø. Nogle krybdyr fungerer bedst i ørkenmiljøet imens andre passer ind i regnskovsmiljøet. Hvilket miljø du skal have i dit terrarie, afhænger af hvilket dyr du vælger at holde. Forholdene skal altid være det mest optimale for dyret, og ikke hvad man selv synes er det flotteste / fedeste.

Dekoration af terrarie

Hos Monis går vi meget op i et fedt og unikt terrarie. En måde at skabe et unikt terrarie på er ved hjælp af naturprodukter som dekoration. Hos os har vi massere af forskellige naturskaller, som kommer direkte fra naturen. Disse naturskabte ting, skaber et virkelig fedt terrarie, som kommer rigtig tæt på naturen.  

Terrarie dekorationer behøver selvfølgelig ikke kun være naturprodukter. Naturprodukter er bare en favorit fordi det kommer lige fra naturen, og bare passer naturligt ind i terrariet. Af andet dekoration findes der massere af terrarie planter og andet.

Hjælp til valg af terrarie

Hos Monis er service med stort S, og vi elsker at kunne hjælpe og vejlede nye folk ind i vores verden af krybdyr. Et terrarie kan godt være en dyr investering, så at få valgt rigtigt med det samme, er vigtigt. Så er du ikke helt sikker på hvilket terrarie er det rigtige for dig, kan du altid kontakte os, også vil vi meget gerne hjælpe dig med at vælge det helt rette til dit dyr. 

Er du ny til krybdyr og mangler viden?

Vi har her på vores hjemmesiden, en blog med forskellige artikler, som alle indeholder noget omkring krybdyr. Der er f.eks. skrevet artikel omkring kamæleoner, hvordan du opdrætter bananfluer, hvilken vitaminer er de rette til dit dyr og flere. Så er du ny i krybdyrs verdenen eller måske bare mangler noget mere viden, så kan du altid læse op på vores blog og finde inspiration, samt bliver klogere på krybdyrenes verden. Se hele krybdyrs bloggen.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her