Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
1.594,95 kr.
Tortoise house 91x61x30,5cm i en flot sammenpakning klar til at blive samlet. Køb på Monis.dk!
search
search
  • Tortoise house 91x61x30,5cm i en flot sammenpakning klar til at blive samlet. Køb på Monis.dk!
  • Samlet Tortoise house 91x61x30,5cm klar til brug i haven eller indendøre. Køb online på Monis.dk!
1.594,95 kr.

Zoo Med Tortoise House 91x61x30,5cm

ZM-TTH-1

Zoo Meds skildpadde hus er en fantastisk løsning til dig der ønsker at have dine mindre skildpadder ude i det fri men ikke har tiden og overskuddet til at lave store flotte ude anlæg.

Produktet er designet til både indendørs og udendørs brug, så du nu selv kan styre, om din skildpadde skal være inde eller ude. 

Skildpaddehuset er let at samle. Dets design giver dig muligheden for at fjerne endepanelet og sætte to skildpaddehuse sammen, for at fordoble mængden af plads. 

Dette produkt er lavet af grantræ og måler 91x61x30,5 cm (HxBxL).

ZM-Logo_Liz.png

Monis anbefaler
Forventet levering 7-14 dage fra leverandør

Mange med europæiske eller mindre afrikanske arter kender til det at holde sine dyr udendøre men måske sidder hænderne ikke særligt godt skruet på eller tiden er ikke den der er mest af i en travl hverdag er det her en perfekt løsning.

Skildpadde huset fra Zoo med kan bruges både inde og ude og har net henover således at katte, fugle og andre ubudne gæster kan få fat i skildpadderne.

Skildpadderne er derfor sikret 100% mod rovdyr og det er til og med muligt at sætte en lås på kassen så de ikke kan stjæles af ubudne gæster.

Zoo med Tortoise house er lavet således at dine skildpadder både kan nyde solens naturlige stråler og søge skykke i det indbyggede hus.

Her kan du også lægge hø ind så skildpadderne har noget at sove i om natten når kassen står udendøre.

Hvor ville det være bedst at placere Zoo Med Tortoise House?

Zoo meds Tortoise house er både til inden og udendørs brug.

Grantræet som zoo med tortoise house er lavet i er noget vejrbestandigt det anbefales dog at beskytte det mod det danske klima som alt andet træværk.

Placeringen af zoo med tortoise house er et sted i haven hvor der midt på dagen er både sol og skygge da skildpadderne på den måde kan komme væk fra den skarpe og varme sol.

Husk altid at der skal være adgang til vand i kassen og mulighed for skygge ikke kun fra det indbyggede hus der nemt ophedes også.

Er du mere til indedørs hold af skildpadder er dette også en smart anordning.

Her oplever mange at andre kæledyr ikke vil lade deres skildpadder være, hvis dette er tilfældet er denne anordning smart da nettet oven på kassen gør det umuligt for katten eller hunden at komme til dine skildpadder.

Her er placering ikke så vigtig men husk dog at der skal være mulighed for at etablere både varme og uvb lys til dyrene i kassen.

Dette kan gøres ved hjælp af en lampeholder.

Hvorfor burde jeg vælge Zoo Med Tortoise House til mine skildpadder?

Er du ikke særlig fingernem og er hænderen ikke særligt godt skruet på så er dette lige sagen for dig.

Her får du en smart og miljøvenlig løsning som er specielt lavet til landskildpadder.

Ud over at have indbygget hus og net så andre dyr eller mennekser kan komme til dem så kan tortoise huse også bygges sammen så 2 stk zoo med tortoise house kan sættes sammen.

I et enkelt zoo med tortoise house anbefales det ikke holde mere end to voksne skildpadder i eller 8 baby skildpadder på 3-5 cm.

Sættes 2 stk sammen så kan dette antal fordobles.

Indendørs brug af Zoo Med Tortoise House, hvad så?

Ønsker du at bruge Zoo Med tortoise house indendøre vil det være en god ide at bruge et stykke bassin folie i bunden af kassen.

Dette for at undgå at der løber vand ud på gulvet hvis der skal vandes i kassen.

Udendøre er dette ikke en god ide da der ved store regnskyl ikke helt kan være styr på mængden af vand der kommer i kassen og dine skildpadder kan hurtigt komme til at gå i mere vand end godt er uden mulighed for at komme væk fra det.

Indendøre er sagen dog en helt anden.

Her kan vi som mennesker selv styre mængderne af vand men da zoo med tortoise house er konstrueret således at at vand kan løbe ud af bunden vil dette være en dårlig combi i et moderne hjem.

Derfor anbefaler vi fra Monis at du benytter dig af bassin folie til bunden af kassen således at dit hjem ikke ender med at blive vandskadet og fugten forsvinder fra dine skildpadder. 

ZM-Logo_Liz.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode