Terrarie dekorationer

Der er 85 varer.
Viser 1 - 60 af 85 varer

Dekoration til terrariet

Her finder du en stor mængde af dekoration til dit terrarie. Mange af produkterne herover er naturprodukter, som kommer direkte fra naturen. Naturprodukter hjælper dig med at skabe en identitet til dit eget terrarie. 

Dekorations materiale kan bruges på mange forskellige måder, det er kun din egen fantasi der sætter grænser for hvad du kan bruge og hvordan du bruger det.

Lidt inspiration herfra: Vi har f.eks. set folk bruge naturskaller til at holde deres planter. Det gør de ved at lave hul i bunden af naturskallen også bruge den til at holde kunstige terrarie planter oprejst. Super fed og anderledes dekoration. Dette var bare én ud af de mange fede løsninger jeg har set.

Kunstige planter er et meget populært dekorations materiale, og det forstår man også godt. Kunstige planter kræver ingen opmærksomhed eller tid når de først er sat op. De kan også bruges igen og igen, man kan altid bare vaske dem hvis man synes de bliver for beskidte også har du en "ny" plante. Super smart og stadig rigtig flot.

Uanset hvilket miljø du har begrænser det ikke dekorationen. Nærmest alt dekorations materiale kan bruges i alle typer miljøer. Det er bare op til en selv at få det til at passe ordentlig ind.

Man skal altid huske når man dekorerer sit terrarie, at det er med fokus på dyrets behov. Man vil gerne prøve at efterligne det dyret vil leve i, i naturen. Så det virkelig mest naturligt som muligt. Så et overfyldt terrarie med dekoration, er ikke optimalt. Der skal også være plads til dyret.

Når du dekorerer kan du godt rende ind i problemet at du ikke ved hvordan du skal sætte dit dekorations materiale op i terrariet. Med akvariesilikone kan du nemt sætte ting fast rundt omkring i terrariet som du ønsker. Du sætter det bare fast med noget tape indtil akvariesilikonen er tørret. Akvariesilikonen fås i hvid og i sort.

Det kan være svært at vide hvilke dekorations materialer man så skal bruge til ens eget dyr. Du kan altid Google dig frem til dit dyrs naturlige levested, og derefter prøve at efterligne det mest muligt. 

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her