Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
99,95 kr.
Repti Planet Krokodille Kranie
search
search
  • Repti Planet Krokodille Kranie
99,95 kr.

Repti Planet Krokodille Kranie

MAPS057

Repti Planet Krokodille kranie som måler 13,8 x 6,8 x 6,5 cm. Kraniet er et kunstigt kranie, som er beregnet til dekoration af terrarier og akvarier.

Krokodille kraniet fra Repti Planet indeholder tænder, men ikke nogen du skal være bange for dyrene kan skære sig på. Tænderne er runde i enderne, og derved ikke skarpe. 

Kraniet ville være et idéelt sted at bruge som skjul til dit dyr. Skjul/ly hjælper dyrene med at slappe af og afstresse. Har dyret ingen steder det kan finde fuldstændig ro, vil det blive stresset og derved nedsætte aktivitetsniveauet.

Sidste elementer på lager

Er et skjul vigtigt og hvilken former for terrarie vil dette kranie passe ind i?

Skjul er rigtig vigtigt for mange krybdyr. Dette kranie kan bruges i alle former for terrarier, både i ørken og regnskovsterrarie.

Kraniet har en meget lys gul farve, næsten hvid så meget af farven er taget ud af den gule. Den hvide/gule farve, gør at den bestemt ikke vil se dum ud inde i et ørkenmiljø. Den vil faktisk passe ret så godt ind med ørkensand og det typiske ørkenmiljø.

Har du istedet for et regnskovsterrarie, er den faktisk også super god til lige præcis det miljø. Den giver dig mulighed for at lave et fugtigt mikroklima inde i hulen, som dit dyr så kan bruge efter eget behov.

Kraniet indeholder mange huller, hvilket gør det nemt for dit dyr at komme ind og ud af sit lille skjul. Er du helt vild med "død" dekoration (kranier, knogler mm.), så tjek vores ting fra Exo Terra ud også. Vi har bl.a. Primate Skull, Dinosaur Knogle og Dinosaur Æg.

Kraniet er lavet til at se realistisk ud, men er selvfølgelig noget mindre end et rigtigt kranie fra en krokodille. Kraniet kan være med til at bringe en ekstra dimension over dit terrarie.

Hvorfor vælge Repti Planet Krokodille Kranie?

  • Kraniet passer ind i alle former for terrarier, ligemeget hvilke dyr du holder, kan kraniet bruges. Er dyrene store, kan den bruges udelukkende som dekoration, og har du mindre dyr kan den bruges som både dekoration og skjul
  • Skjul som dette kranie skaber, hjælper med at afstresse dyrene og fremme deres aktivitet
  • Realistisk kranie iforhold til udseende, men ikke størrelsen
  • Indeholder mange huller, sikrer dyret har nemt ved at gå ind og ud af dens skjul

Er du stadig i tvivl om kraniet er det rette, eller noget helt andet? Så kontakt os, og vi hjælper dig på vej med dine krybdyrs drømme.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode