Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
119,95 kr.
Zoo Med Naturalistic Flora – Sword Fern
search
search
  • Zoo Med Naturalistic Flora – Sword Fern
119,95 kr.

Zoo Med Naturalistic Flora – Sword Fern

ZM-BU-63

Sword Fern fra Zoo Med er den klassiske bregne man kan finde over alt, den er en evergreen og passer i alle miljøer. Den er med til at give det helt rigtige look til dit terrarium.

At bruge plastik planter, er en vej mange krybdyrs folk vælger. Det gør de da det at bruge rigtig planter, kan være rigtig krævende og svært. Du skal bl.a. vide hvilke former for planter dine dyr har det rigtigt med, også skal du også holde dem i rigtig klima osv. så de ikke dør. 

ZM-Logo_Liz.png

Forventet Levering 21-30 dage fra leverandør

Sword Fern og alle de andre plastik planter fra Zoo Med, kan også hjælpe dine dyr med at indtage vand naturligt fra dråber og fugt, som vil dannes på plastik planterne i et tropisk/regnskovs miljø.

Plastik planter eller ik?

Plastik planter er derfor et populært valg og et super alternativ, som giver dig rig mulighed for at få dit terrarium til at skinne grønt, og ligne en rigtig skov, eng eller hvad man nu ønsker.

Zoo Med har sørget for hele deres serie af plastik planter, kan tåle vand og kan derfor sættes i alle typer af terrarier.

Plastik planterne fra Zoo Med virker super fint, og er noget dyrene vil tage i brug forholdsvis hurtigt. Planterne ser ægte ud og gør at dyrene føler sig sunde og godt tilpas.

Når dyrene føler sig godt tilpas i naturlige omgivelser, hjælper det dyrene med at opføre sig mere naturligt og derfor får man også et sundere dyr. 

Montering af Zoo Med Sword Fern:

Du kan montere denne plastik plante på forskellige måder, alt efter behov. Du kan f.eks. montere plastik planten i din baggrund i terrariet. Det er en nem, hurtig og flot måde at bruge planterne på.

Du kan også montere det i korkrør, korkrør er typisk allerede små huler i dem, hvor du bare putter stilken fra planten ned i, også sidder den smuk og flot ud fra dit korkrør.

For at bruge plastik planter i dit terrarie, skal du kun bruge én ting, og det er en ting/materiale som kan holde din plante oppe. Plastik planter rådner ikke eller bliver dårlige med tiden, de kan genbruges op til flere gange hvis man vasker dem.

Hvis du ingen huller eller andet har at putte din plante i, kan du sætte den op med akvariesilikone. Dette er super nemt, du giver den bare noget silikone og holder planten på plads med tape indtil silikonen er tørret.

Ønsker du at sætte den i en bestemt gren eller andet, og der ingen huller er, kan du også tage en boremaskine og bore et lille hul, så planten har mulighed for at stå der.

Genbrug af planter:

Zoo Meds plastik planter, kan godt genbruges. De tager dem ud af din indhegning når du synes de er ved at være træls og beskidte at se på. Så vasker du dem ellers bare, og de er så gode som nye. Klar til at skinne de næste mange dage inde i din indhegning.

ZM-Logo_Liz.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode