Regnorme

Der er 7 varer.
Viser 1 - 7 af 7 varer

Regnorm - et lækkert foderdyr til krybdyr

Regnorme er for mange kendt fra deres barndom hvor man kunne grave dem op i haven eller somme tider finde dem i sandkassen.

Mange husker måske at have fået fortalt at man har spist regnorme som barn og er man lystfisker har man sikkert lyst regnorme eller måske gravet regnorme op i forældres, egen eller en kammerats have.

Regnorme er fra naturens side hermafroditter det vil sige at en regnorm er både mand og kvinde på samme tid og derfor kan regnorme reproducere sig selv dog skal der 2 regnorme til en parring.

Levende regnorm

Men regnorme er også et overset foderdyr og er et foderinsekt der stort set spises af alle dyr i naturen.

Kommer en land skildpadde forbi en flok regnorme vil dyret uden tvivl begynde at æde af dem.

Regnorme er et foderinsekt som stort set alle krybdyr spiser og de er nemme at holde samt måske endnu nemmere at opdrætte.

Regnorme kan ikke opbevares ved høje temperaturer men kræver en temperatur i jorden på en 8-12 grader for at være yngle.

Ved højere temperaturer vil regnorme søge længere ned i jorden hvilket også er derfor man er nødsaget til at grave dybere om sommeren for at finde den eftertragtede fiske agn.

Regnorme er som tidligere nævnt hermafroditter og man kan derfor med sikkerhed sige at hvis man har 1 kg regnorme vil de blive til 10 kg regnorme på et år.

Hvad spiser regnorme?

Regnorme er som mange andre insekter nedbrydere og lever af visne blade og andre organismer der forefindes i jorden.

Regnorme som foder gives som de er til dyrene og de fleste dyr vil spise dem uden at tøve i det regnorme findes over alt på kloden.

Regnorme opbevares bedst på køl i et koldt rum eller i køleskabet, den ideelle temperatur er mellem 5 og 12 graders varme hvorved regnorme kan holde sig i månedsvis.

Regnorme behøver ingen foder mens de holdes på køl, ønsker man at avle på regnorme skal temperaturen være højere og der skal fodres med visne blade og kompost jord.

Dendrobeana & Canadian Nightcrawler

Hos Monis har vi to forskellige slags regnorme, vi har dendrobaena (Dendrobeana spec) og canadisk regnorm (Lumbricus Terrestris) Begge to er rigtig fine til lystfiskeri, men er også fremragende foderemner til krybdyr. Canadian Nightcrawlers er de største af disse to regnorme.

Regnorme kan du købe online til faste lave priser hos www.monis.dk

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her