Vinranke

Der er 3 varer.
Viser 1 - 3 af 3 varer

Vinranke som dekoration til terrariet

Vinranken er en plante som snor sig op af andre planter og træer. Det gør den for at gro op mod sollyset, da den ikke selv kan gro oprejst. Derfor snor den sig op af andre planter og træer. Vinranken er perfekt til det fugtige miljø, nemlig regnskovsmiljøet. Det er den fordi den kan tage imod en stor mængde fugt uden at rådne eller bliver dårlig.

Vin ranke vi sælger hos Monis, kommer allesammen direkte fra Franking og Italien hvor de har været brugt til vin produktion. Vinranke er et overskudsprodukt fra den process. De sendes så hertil i 2 forskellige størrelser. Den ene er 20-40 cm og den anden er 40-60 cm.

Da dette kommer lige fra jorden, er det selvfølgelig et naturprodukt. Med naturprodukter er to aldrig ens, derfor får du et helt unikt produkt. Dog prøver vi at finde vinranke, som ligner dem på billederne mest muligt. Kan dog godt variere en smule.

Ønsker man at fjerne barken fra vinranken kan du gøre dette med en stålbørst. Dette giver et mere stilet look, hvor du vil se den lysebrune farve, som gemmer sig under den ydre bark.

Vinranke bliver oftest "bare" brugt som et dekorations materiale. Det har dog nyttige funktioner, som at give dyrene gode klatrer muligheder. Vinranke passer ind i alle typer af terrarier, den har det naturlige look og vil passe perfekt ind i regnskov og ørken miljø.

Barken på disse Vinranke sidder for det meste ret løst udenpå, og det kan derfor svine ret meget når du sætter denne op. Vil du undgå svineriet kan du som nævnt tidligere, bruge en stålbørste til at fjerne det yderste bark. Ellers kan må du overleve at det sviner lidt. Vi garanterer at du har glemt svineriet, når først vinranken er oppe. Den er simpelthen bare så utrolig fed/flot i et terrarie.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her