Eksotiske insekter

Der er 14 varer.
Viser 1 - 14 af 14 varer

Eksotiske insekter

Exotiske insekter eller hobby insekter er insekter som ikke egner sig til foder grundet deres priser eller deres størrelser.

Eksotiske insekter kan være knælere, blomster biller, næsehorns biller, ederkopper, skorpioner og meget meget mere.

Det perfekte hobby dyr

Eksotiske insekter er sjove dyr at holde som hobby dyr i det exotiske dyr er både farvestrålende og også kræver speciel pasning.

Exotiske insekter kan også være et godt alternativ til den klassiske kanin som mange børn ender med at få som det første kæledyr.

Eksotiske insekter egner sig særdeles godt fordi insektet for mange arter har en forholdsvis kort livscyklus og derfor vil de dø efter 6-8 måneder efter hvilket typisk er der hvor barnet ender med at miste interessen.

Exotiske insekter bruges af mange som en sjov lille hobby til at have en lille regnskov eller mindre eksotisk område i hjemmet hvor man kan få et indblik i den favre verden af eksotiske insekter som vi lever i.

Knæleren er et af de exotiske insekter som de fleste kender fra tv, den lille knæler indfanger andre insekter for derefter at konsumere dem mens de stadig er levende.

Et brutalt eksotisk insekt som er elsket af mange.

Peanutbiller (Palembus Ocularis) og Panda (Porcellio Laevis)

Panda er en bænkebider, som er perfekte til terrarium. De lever bedst under et bioaktivt miljø med 18-26 C og en fugtighed på 75-95%. Bænkebiderne er perfekte til bioaktive frø terrarier, eller andre terrarier med høj luftfugtighed i bundlaget.

Peanutbiller er små biller, der lever af i og ved små nødder. Her kravler de rundt og spiser af nødderne. Peanutbiller er rigtig små.

Køb dit næste exotiske insekt online og få det leveret med posten nemt og sikkert.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her