Huler til terrarier

Der er 35 varer.
Viser 1 - 35 af 35 varer

Filter by:

Huler til terrarier

Af huler til terrariet er der en masse forskellige. Du kan nærmest bruge alt, så længe du kan lave et lille overdækket område. Nogle vælger at bruge bambusrør og gør det mindre, så deres små gekkoer kan gemme sig derinde. Andre bruger en allerede lavet hule, kunne f.eks. være Dragons klippehuler. Intet er rigtigt eller forkert her, det eneste der er forkert er hvis du intet sted har hvor dit krybdyr kan skjule sig.

Skjul hjælper dyrene med at afstresse og giver dem et sted hvor de altid kan finde tryghed, samt ligge deres æg.

Når du skal vælge skjul synes vi man skal gå efter noget som ser naturligt ud og, som vil passe ind i ens miljø. Der er utallige af løsninger på et skjul. Her er nogle populære eksempler: Klippehule, Gnaver bro samt Naturskaller hvor der er lavet hul se kan komme ind og ud.

Skjul er ikke bare et skjul, et skjul kan sagtens laves til noget fedt dekorativt. Så når dyret ikke skjuler sig derinde, kan det stadig være flot og dekorativt.

Hos os har vi valgt de huler, som har vist sig at være meget populære blandt krybdyr. Disse huler er testet og er af høj kvalitet, og samtidig har de det naturlige udseende, som vi synes en hule skal have.

Vi ser folk der bruger potteplanter eller andet som huler, og det har bare ikke det naturlige udseende, så kan godt se lidt skævt placeret ud inde i terrariet. Derfor anbefaler vi klart naturprodukter, da dette vil krybdyrene helt sikkert tager godt imod.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her