Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
299,95 kr.
Exo Terra Elevated Outcrops - Medium
search
search
  • Exo Terra Elevated Outcrops - Medium
299,95 kr.

Exo Terra Elevated Outcrops - Medium

EX-PT2874

Forhøjet Udkigs Klippe

Forhøjet udkigs område der reducerer afstanden til varme og UV pærer.

Forstørret forhøjet boligareal, som er let at fjerne og rengøre.

Inkluderer monteringsclips

Exo Terra Elevated Outcrop giver dit krybdyr et øget forjøjet boligareal.

Udkigs klippen gør det muligt for dine dyr at komme tættere på de varme- og UV-udgivende pærer, der maksimerer UV- og termoregulering. Reptiler og amfibier kan bruge Elevated Outcrop som hævet udkigspost, samt en sikker soveplads, og de oplever en øget følelse af sikkerhed og derfor reduceres stress over natten.

Størrelse: Small, 20 x 12 x 10,5 cm.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

En naturlig udforskningsplads.

Elevated Outcrops, eller forhøjede klippeformationer, er et populært tilbehør til terrarier og akvarier, det tilføjer en realistisk og dynamisk dimension til miljøet.

Disse klippeformationer er designet til at efterligne naturlige klippeafsatser og skaber en ophøjet platform, hvor krybdyr, amfibier og fisk kan udforske og hvile.

Vælg Elevated Outcrops til dit terrarium eller akvarium, og giv dine kæledyr et spændende og varieret miljø at udforske og nyde.

Elevated Outcrops er lavet af et holdbart og ikke-giftigt materiale, der er sikkert for dyrene og nemt at rengøre. De tilbyder en stabil og robust overflade, som dyrene kan klatre på eller sole sig på. Den ophøjede position giver også mulighed for at skabe flere niveauer i terrariet eller akvariet, hvilket øger det tilgængelige pladsområde og skaber variation i miljøet. Disse klippeformationer er ideelle til arter, der nyder at klatre eller kravle, såsom skægagamer, gekkoer og træboas.

De tilbyder også gemmesteder og hvilepladser for dyr, der har brug for lidt privatliv eller føler sig mere trygge i huler, sprækker og skjulte områder. Dette skaber et berigende miljø, der efterligner dyrenes naturlige habitat og fremmer deres trivsel.

Elevated Outcrops kan nemt indsættes i ethvert terrarium eller akvarium og tilpasses efter behov. Den kan placeres i forskellige vinkler og kombineres med andre dekorationselementer for at skabe en interessant og æstetisk tiltalende indretning.

Uanset om du ønsker at skabe en mere naturlig og realistisk udseende terrarium eller akvarium eller give dine krybdyr og fisk flere muligheder for udforskning og hvile, er Elevated Outcrops et fremragende valg.

Med deres holdbare design og naturlige udseende er disse klippeformationer en fantastisk tilføjelse, der både forbedrer dyrenes velvære og skaber en visuel nydelse i dit terraristiske eller akvaristiske setup.

Har du spørgsmål til køb af varer, så kontakt os endelig og få en snak med en af vores eksperter, vi sidder klar ved telefonen.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode