Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
179,95 kr.
GiganTerra ørken klippe 34x14x10cm
search
search
  • GiganTerra ørken klippe 34x14x10cm
  • GiganTerra ørken klippe 34x14x10cm
179,95 kr.

GiganTerra Ørken Klippe 34x14x10cm

GT-G04-00494

GiganTerra Ørken Klippe i gul farve, med lidt grønt rundt om stenene. Klippen er lavet som platforme, så dyret kan kravle op ovenpå klippen. Der hul i midten, der giver mindre dyr muligheden for at kravle igennem.

Ørken Klippens materiale gør den nem og hurtig at rengøre. Skidtet glider bare af klippen, og der kræves intet andet end lidt koldt vand.

Klippen måler 34x14x10cm.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Terrarie klippe i ørken design

Grundet ørken klippens farve og generelle udseende, vil den passe rigtig godt ind i terrariemiljøet. Klippen har et naturtro udseende, som bringer en ny atmosfære ind i terrariet.

Udover at have en flot dekorativ værdi i terrariet, giver den også dyrene noget at kravle rundt på. Den har en flad top, der fungere som en god platform hvor dyret kan "hænge ud".

Ørken klippen er ideel til et ørkenmiljø, bl.a. grundet dens gullige farve, der klart passer bedst til ørkenmiljøet. I et regnskovsmiljø vil den også kunne bruges, dog ville den nok ende med at være lidt ude af plads.

Denne ørken klippe er perfekt til mindre ørken krybdyr, der vil kunne kravle igennem klippen og bruge den uden nogen risiko for at den vælter. Klippen har en god vægt, hvilket gør den utrolig svær at vælte for mindre dyr. Vil man dog være 100% sikker, kan  man sætte de første 3-4cm af klippen ned i bundlaget, så den ikke kan rokke sig det mindste.

Denne ørken klippe er ikke en hule, men en platform hvor dyret/dyrene kan "hænge ud" og få det fulde overblik.

Fordele ved GiganTerra Ørken Klippe:

  • Ørken design, det kan tit være svært at finde materiale til ørkenterrariet
  • Naturtro udseende
  • Nem at rengøre
  • Giver ekstra "hæng ud" sted til dyret/dyrene
  • Flot dekorativ værdi

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode