Naturkork

Der er 27 varer.
Viser 1 - 27 af 27 varer

Naturkork til krybdyr

Mange mennesker spørger hvor kork kommer fra? Kork er egentlig bare bark, bark som kommer fra Bark-Egen. Barken rundt om træet er pillet af, og det er det som bruges. 

Kork er et meget populært materiale at bruge til dekoration i ens terrarie. Kork bringer virkelig naturen ind i terrariet og samtidig giver det dine dyr nogle fede muligheder for at have huler eller grene de kan klatrer i. Alt kork som vi forhandler bruges til dyr og er varmebehandlet og mide fri, så det ikke er skadeligt på nogen måde for dyrene. 

Korkgrene, rør, huller eller andet kan passe ind i alle typer af terrarie. Både i regnskov, semi-ørken og ørken miljøer. Kork er bl.a. populært på grund af det bare ligner naturen. Et stykke kork minder en om naturen med det samme, samt det er praktisk. Det er både flot og har nyttige funktioner såsom skjul, klatre mm.

Står man med et lille terrarie og tænker at alle disse kork stykker vil være for store til ens terrarie, behøver man ikke bekymrer sig. Kork kan så nemt som ingenting skæres i mindre stykker med en håndsav. Så har du en mindre indhegning, men har et stykke du simpelthen synes er det perfekte, så skær det lidt ned, så det passer ind hos dine dyr.

Hos Monis har vi udover kork i kg poser også bestemte kork stykker, som løbende bliver opdateret hele tiden. De her 25 bestemte stykker bliver der både taget billede + video af og herefter op på vores hjemmeside. Herved kan du se kork stykket ordentligt, samt se målene og vurdere om det er det perfekte stykke til dit terrarie.

Bliver et stykke solgt, bliver der opdateret med et nyt stykke, så der hurtigst muligt er 25 unikke stykker at vælge imellem. Der er alle størrelser og både korkgren, korkrør og korkhule. Her kan du se hele vores udvalg af kork.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her